THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

AGEN DROPSHIP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE


NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE kini mempelawa kepada anda yang berminat untuk menjadi Agen Dropship kami. Dengan menjadi agen Dropship berdaftar,  hanya perlu mempromosi produk, mengambil pesanan dari pelanggan melalui website/blog/facebook dan lain-lain cara promosi secara online.


APA ITU DROPSHIP?

Dropship merupakan model perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar (dropshipper) hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual dengan kadar harga komisyen yang telah dipersetujui oleh kedua belah pihak.

Kaedah ini telah dikenalpasti berleluasa digunakan. Ianya juga memberikan kadar keuntungan yang tinggi kepada pihak pengedar (agen dropship) kerana tidak perlu melakukan perkara berikut:


a) tidak perlu tercari-cari/survey , bersesak-sesak dan tawar menawar untuk membeli stok

b) tidak perlu membeli stok dengan minimum quantity atau konsep borong (beli kuantiti banyak), yang tentunya memerlukan sejumlah kewangan yang besar yng melibatkan kos pos/ kos petrol/ masa/ kos parking/ kos tol dan lain-lain.

c) tidak perlu menyimpan stok dan menyediakan modal untuk pembelian stok.

d) tidak perlu tempat simpanan stok atau pejabat urusan yang tentunya memerlukan kos sewa bagi meletakkan semua stok

e) tidak perlu pack barangan, menyediakan consignment pengeposan, kos ke pejabat pos dan lain-lain urusan penghantaran

f) tidak perlu berurusan bagi semua workmanship item dan kualiti kontrol



Faktor-faktor di atas adalah sangat kritikal kepada pembekal (Dropshipper) , sementara semua pengedar (Agen Dropship) tidak terbeban dengan semua perkara di atas.


SYARAT MENJADI AGEN DROPSHIP KAMI ADALAH:
1)Latar belakang internet yang baik
2)Aktif, penyabar dan tidak terburu-buru
3)Sentiasa mempunyai hubungan komunikasi yang baik
4)Sentiasa membuat semakan (cross check)
5)Faham bahawa penghantaran adalah melibatkan 3 pihak




NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE------> PIHAK POS---------> PENERIMA



Sekiranya parcel telah di hantar (kami menggunakan khidmat poslaju, kecuali dimaklumkan perkhidmatan pos lain), tetapi tidak diterima dalam 1-2 hari bekerja seperti yang dinyatakan oleh pihak poslaju, ianya bukan lagi kesilapan/kesalahan pihak kami kerana pembayaran perkhidmatan Pihak pos telah pun dibayar dan Pihak pos perlu dipertanggungjawabkan sepenuhnya . Oleh itu, harap maklumkan kepada penerima untuk merujuk dengan pihak pos di talian 1300-300-300 dengan memberikan no consignment yang diberikan untuk tracking parcel. Semakan Online Juga boleh di buat . Langkah-langkah semakan online sila semak di SINI.

Penghantaran setiap ISNIN,RABU,JUMAAT kecuali dimaklumkan ada perubahan atas faktor keperluan lain atau kecemasan. Rujuk senarai tracking number yang di update setiap ISNIN RABU JUMAAT di SINI.

SEMAK SEBAHAGIAN SENARAI AGEN DROPSHIP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE DI SINI


SEKIRANYA ANDA BERMINAT MENJADI AGEN DROPSHIP DI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE, SILA :

email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com

Terma dan Syarat serta bayaran komisyen terperinci diberikan kepada mereka yang benar-benar serious dengan emailkan NAMA ALAMAT dan No telefon.

NOTA : Bermula April 2016 , pengambilan agen dropship di buka kepada 100 orang sahaja. Sila email norzibeautilicioushouse@gmail.com sekiranya anda berminat.




Terima kasih

ADMIN
Norzi Beautilicious House
019.3177.872















143 comments:

  1. nak join...kalau masih ada peluang itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Najiah boleh email atau isi borang pesanan ya

      Delete
    2. Kat mana sy boleh dapatkan borang ya?

      Delete
    3. borang ada di bahagian atas di blog ini, kena pakai pc or laptop baru boleh nampak if pakai phone tk nampakdear

      Delete
  2. sis, i dah jd dropship u, i kemn isi form kat atas tu juga ke untuk cust i? berapa lama batrang akan smapai area k.l sis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jamaliah, boleh guna email, FB atau form , mana-mana yang mudah . postage setiap hari isnin, rabu dan jumaat ya via poslaju, sampai 1-2 hari bekerja dear

      Delete
  3. saya ada bg email.harap2 ada respons.sy berminat nak join..:)kalau blh nak bank in hr ini..

    ReplyDelete
  4. sis..sy dah isi form utk jd dropship..tq

    ReplyDelete
  5. Maaf tumpang tanya, nak jd agent dropship ni ada yuran keahlian tak? I really interest with this :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh email tnc ke emel sy juga?
      k_miey@yahoo.com.my

      Delete
  6. nk jd ahli dropship cne ea???

    ReplyDelete
  7. nk jd ahli dropship cne ea??berminat la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk jadi agen dropship boleh email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com

      Delete
  8. Saya telah Email untuk pendaftaran Dropship agent.

    ReplyDelete
  9. sis, saya dah submit form . nak jadi agen dropship. pls reply tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMA KASIH DEAR dah reply di email , boleh semak di spam kalau tiada di inbox dear

      Delete
  10. salam. saya dah isi form. ak jadi serius dropship. ps reply. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam asnida boleh semak terma dan syarat di email yang didaftarkan semasa mengisi borang ya

      Delete
  11. nak jadi agen dropship ni brp yuran bayaran ye?

    ReplyDelete
  12. salam, sy dah emel nak jd agent dropship kepda saudari, tq

    ReplyDelete
  13. salam macam mana nak jadi ejen dropshipp yer tq

    ReplyDelete
  14. salam macam mana nak jadi ejen dropship yer tq

    ReplyDelete
  15. Dah hantar borang as a dropshipper. Pls check ya!

    ReplyDelete
  16. Dah hantar borang as a dropshipper. Pls check ya!

    ReplyDelete
  17. Salam. Kak siti berminat nak jadi ejen drooshipper.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kakziti email norzibeautilicioushouse@gmail.com utk terma dan syarat ya

      Delete
  18. Salam. Kak siti berminat nak jadi ejen drooshipper.

    ReplyDelete
  19. dh emel utk jadi ejen dropship

    ReplyDelete
  20. salam...saya dah email untuk ejen dropship...tolong balas yer...saya si suami yang nak bantu si isteri niaga hehehe...

    ReplyDelete
  21. Salam, saya berminat untuk menjadi ejen dropship, adakah masih available?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam , paan boleh email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com utk terma dan syarat. terima kasih

      Delete
  22. Salam, saya berminat untuk jadi ejen dropship. Adakah masih available?

    ReplyDelete
  23. Salam sis, sy berminat untuk jadi ejen dropship ni. Masih terbuka lagi ke sis?

    ReplyDelete
  24. Salam.sy berminat utk jd agent dropship ni.

    ReplyDelete
  25. Salam.sy berminat utk jd agent dropship ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam ezan, sila email norzibeautilicioushouse@gmail.com utk tnc. tq

      Delete
    2. wsalam sila email norzibeautilicioushouse@gmail.com utk tnc. tq

      Delete
  26. SALAM..SAYA BERMINAT UNTUK MENJADI AGENT DROPSHIP NI..STILL AVAILABLE TAK??

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam email norzibeautilicioushouse@gmail.com utk terma dab syrat

      Delete
  27. Assalam wbt..

    tuan/puan
    sy berminat utk menjadi agen dropship tuan/puan.
    saya sertakan butiran sy utk rujukan

    Nama: Nurafidah Haron
    Alamat: No. 23 Lorong IM6/2, Bandar Indera Mahkota, 25200 Kuantan, Pahang
    Telefon: 017-9800701
    email: nurafidah.haron@yahoo.com

    diharap pihak tuan/puan dpt mberi jawapan positif berhubung perkara ini. sy berbesar hati utk menjadi sebahagian dari agen dropship tuan/puan.
    terima kasih.

    ReplyDelete
  28. Saya dah email anda utk agen dropship

    ReplyDelete
  29. Saya dah email utk jadi agen dropship

    ReplyDelete
  30. sy bminat ,mau jd ejen dropship andA..
    tlg reply segera

    ReplyDelete
  31. Kat mana ya sy boleh dptkan borang?

    ReplyDelete
  32. hai saya minat sangat nak jadi agen dropship..
    saya area kelantan
    tel0109118853
    tolong pm saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengku zuraida boleh email norzibeautilicioushouse@gmail.com untk terma dan syarat ya

      Delete
  33. Sy igin menjadi agent dropship anda,ini almt e-mail sy..
    kodokijo2550@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam saya minat nak jadi agen dropship..
    boleh tolong pm saya detail
    Tqvm

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam intan boleh email norzibeautilicioushouse@gmail.com utk terma dan syarat

      Delete
  35. salam sis.. sy berminat menjadi agen dropship.. boleh bgtau dengan lebih lanjut. sy dah email. tomotgal@gmail.com

    ReplyDelete
  36. interested.. details pls.. nuriyn@ymail.com..

    thanks.

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear boleh semak email utk terma dan syarat ya

      Delete
  37. sis..saya dh email sis utk jadi agent dropship..

    ReplyDelete
  38. sis..saya dh email sis utk jd agent dropship..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah reply dear semak di email kalau takda tgk di spam box ya

      Delete
  39. salam,saya da anta email kat puan untuk jadi agent dropship puan..

    ReplyDelete
  40. Salam. Saya dah email detail untuk jadi agent dropship. Terima kasih

    ReplyDelete
  41. Salam sis sy dh isi form utk jd agen dropship...tq

    ReplyDelete
  42. assalam sis.. sy bminat untuk mnjadi agen dropship.. my emel watashi_en@yahoo.com
    thanx.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah reply dear. boleh semak tnc d email ya

      Delete
  43. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  44. hai.. saye berminat nak jadi agent dropship

    ReplyDelete
    Replies
    1. email norzibeautilicioushouse@gmail.com utk terma dan syarat dear

      Delete
  45. Salam.sis,sy bminat nk jd agen dropship sakurasaiyuki03@gmail.com

    ReplyDelete
  46. Hai..sy bminat nk jd agent dropship sakurasaiyuki03@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam bura, norzi dah reply dear . semak email ya

      Delete
  47. salam sis norzi, sy berminat utk menjadi dropship... email : anislagirlz2206@gmail.com

    ReplyDelete
  48. salam... sis norzi sy berminat mnjd dropship

    ReplyDelete
  49. salam..sis norzi, sy berminat untuk menjd dropship

    ReplyDelete
  50. salam... sis norzi sy berminat utk dropship..anislagirlz2206@gmail.com

    ReplyDelete
  51. salam... sis norzi saya berminat dropship

    ReplyDelete
  52. salam sis norzi... sy berminat nk joint sbg dropship pm details ye....tmtuah@gmail.com TQVM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. WSalam faizal , akak dah email detail dear sila semak email

      Delete
  53. salam sis norzi... sy berminat nk joint sbg dropship pm details ye....tmtuah@gmail.com TQVM.

    ReplyDelete
  54. Salam sis , saya juga berminat nak joint sbg dropship , pm details ke namayangteratas@gmail.com .. thanks sis

    ReplyDelete
  55. salam sis .. sy bminat nak mjadi agent dropship .. pm details ye ? nurulmastura081192@gmail.com .. tq

    ReplyDelete
  56. salam sis .. sy bminat nak mjadi agent dropship .. pm details ye ? nurulmastura081192@gmail.com .. tq

    ReplyDelete
  57. Salam sis, saya berminat nak jadi dropship,ni email saya nurasnidarazak@gmail.com

    ReplyDelete
  58. salam sis saya berminat nak join dropship pm details ye nabilah_jasmi91@hotmail.com

    ReplyDelete
  59. Assalam sis
    sy bminat...nii email sy lyanaking98@gmail.com

    ReplyDelete
  60. Assalam sis,
    sy bminat nl jd dropship
    nii email sy ea lyanakin

    ReplyDelete
  61. Salam sis, sy da email utk pendaftaran, check ya...tq :)

    ReplyDelete
  62. Salam sis, sy dah email utk pendaftaran dropship..check ya..t.kasih :)

    ReplyDelete
  63. assalamualaikum, kak . saya berminat jugak nak jadi agen dropship ^_^
    ni email saya : aisya_humairah1991@yahoo.com

    ReplyDelete
  64. Assalam saya berminat jadi agent dropship boleh emel details ke eraemo90@yahoo.com. tq =)

    ReplyDelete
  65. salam saya berminat nak menjadi ahli dropship...tapy saya tidak tahu macam mana nak mulakan.Boleh kak norzi tolong jelaskan kepada saya.Satu lagi saya tak mempunyai modal

    ReplyDelete
  66. salam saya berminat nak menjadi agent dropship tapi saya tidak mempunyai modal.Boleh terangkan dengan lebih jelas lagi cara nak menjadi agent dropship.mohon ya

    ReplyDelete
  67. salam saya berminat nak menjadi agent dropship nie tapi saya tidak mempunyai modal.Boleh jelaskan kepada saya dengan lebih detail lagi.Sebab saya ngin menceburi kerana saya ingin menambahkan pendapatan sampingan

    ReplyDelete
  68. akak.... sy dh emailkan soalan sy kt akak

    ReplyDelete
  69. Salam sis, saya berminat nak jadi dropship,ni email saya niezajusmaidy@gmail.com.tq

    ReplyDelete
  70. Salamsis, sy minat nk jd agen,blh email dtail ke norainsidihamat@gmail.com..tq..

    ReplyDelete
  71. SALAM, PUAN, SAYA DAH EMAIL UNTUK JD DROPSHIP..MOHON BANTUAN LANJUT YER. TERIMA KASIH

    ReplyDelete
  72. salam sis, saya berminat nak jd dropship, email info pd saya nar_collection@yahoo.com.my..tq

    ReplyDelete
  73. salam..sy berminat nk jdi agen dropship..bole email sy detail..cyberzyra@yahoo.com

    ReplyDelete
  74. salam..sy berminat nk jdi agen dropship..bole emelkn detal pd sy cyberzyra@yahoo.com

    ReplyDelete
  75. salam sis.saya berminat nak jadi agen dropship.sila email detail lanjut
    variapersona@gmail.com
    terima kasih ^^

    ReplyDelete
  76. salam sis,saya berminat nak jadi agen dropship.pm detail sis nazeeraishak@yahoo.com

    ReplyDelete
  77. salam sis ,saya berminat pm detail sis nazeeraishak@yahoo.com

    ReplyDelete
  78. Saya berminat nk jadib agent dropship. Mohon emel ke nridzwani@gmail.com

    ReplyDelete
  79. Ejen utk drop ship terbuka lagi ke?

    ReplyDelete
  80. salam, cantik2 baju kat cni, saya berminat untuk jadi dropship, boleh ke? ni emel saya wannorsharifah@gmail.com
    terima kasih..

    ReplyDelete
  81. assalam...admin,blh sy tahu msih prlu kn dropship lg ke??ape trem2 nye nye....
    email sy;ziepeace46@gmail.com
    tq

    ReplyDelete
  82. Salam..sy berminat nak tahu dengan lebih lanjut mengenai dropship...
    e-mail : delimaunggu@yahoo.com
    terima kasih

    ReplyDelete
  83. peluang utk jadi ejen dropship masih terbuka ke...?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Norizan boleh email norzibeautilicioushouse@gmail.com untuk permohonan dropship tqvm dear

      Delete
  84. masih terbuka ke peluang utk mjd ejen dropship...?

    ReplyDelete
  85. saya pun berminat nak jadi agen dropship.. ada sebarang yuran ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalam cinta, boleh email norzibeautiliioushouse@gmail.com utk terma dan syarat ya. tqvm

      Delete
  86. saya berminat utk jadi agen dropship. masih dbuka ke?

    ReplyDelete
  87. Salam. sy berminat utk jadi agen dropship. mcm mana caranya dan syarat2nya?

    ReplyDelete
  88. Salam..sy brminat untk jd agen dropship..email zafirafarazian@gmail.com

    ReplyDelete
  89. Salam..sy brminat untk jd agen dropship..email zafirafarazian@gmail.com

    ReplyDelete
  90. salam . hai sis :)
    sy berminat utk jadi agen dropship . sis bolh emailkan sy sykincollection@gmail.com

    ReplyDelete
  91. Salam sis..boleh lg tak jd agen dropship

    ReplyDelete
  92. Salam.. Boleh emel sy tntg dropship? Choneyzbee@gmail.com

    ReplyDelete
  93. Assalamualaikum.. Sy minat nk jd agen dropship.. If Masi bkesempatan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam Dea, jika berminat menjadi agen dropship, sila email norzibeautilicioushouse@gmail.com

      Delete
  94. saya ada butik di bandar baru bangi, berminat untuk letak barang di butik saya secara consignment, pls email azhari.hasan131@gmail.com

    ReplyDelete
  95. saya ada butik di bandar baru bangi, berminat untuk letak barang di butik saya secara consignment, pls email azhari.hasan131@gmail.com

    ReplyDelete
  96. Assalamualaikum. Saya berminat utk mnjadi agent dropship. Ade peluang lagi tak? Utk tnc email nursyahirah.ns512@gmail.com

    ReplyDelete
  97. Boleh jadi ejen lagi tak?

    ReplyDelete
  98. Boleh jadi ejen lagi tak?

    ReplyDelete
  99. Salam..sy berminat utk sertai agent

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila email norzibeautilicioushouse@gmail.com cik Habsah, ruang semakin terhad, tq

      Delete
  100. Salam saya berminat untuk sertai agent

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam , boleh email norzibeautilicioushouse@gmail.com tq

      Delete
  101. ada kekosonga lg tk ?

    ReplyDelete
  102. ada kekosongan lai tak ?

    ReplyDelete
  103. saya baru email dan berminat untuk menjadi agen dropship. Masih berpeluang lagi ke ?

    ReplyDelete
  104. salam sis sy berminat untuk menjadi agent dropship suhaili_liyana@yahoo.com

    ReplyDelete

SHARE IT