THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

RM80!! BAJU KURUNG REGINA KR105 & KR108 SIZE 3XL -PENGHABISAN STOK RM80

RM80!! BAJU KURUNG REGINA PADA 
HARGA RM80

BOLE KLIK DI GAMBAR :)

REGINA VI KR105 (DARK TEAL)


REGINA VI KR108 (PINK)



dan banyak lagi di STORE WEB KAMI !!!

PEMBELIAN MELALUI WEB ATAU SEMAK STOK KAMI:  KLIK DI SINI

atau 

WHATSAPP di 019-3177872

 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeaut

KOLEKSI JUBAH DARI NORZI BAGI MENYAMBUT AIDILFITRI 2017 YANG BAKAL MENJELANG

BERGAYA DENGAN EKSKLUSF DAN ELEGAN DI HARI RAYA AIDILFITRI TAHUN INI DENGAN KOLEKSI-KOLEKSI JUBAH DARI NORZI

BOLE KLIK DI GAMBAR :)














dan banyak lagi di STORE WEB KAMI !!!

PEMBELIAN MELALUI WEB ATAU SEMAK STOK KAMI:  KLIK DI SINI

atau 

WHATSAPP di 019-3177872

 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeaut

NBH0568 JUBAH FLORA TERKINI LUM'AH SEMPENA SAMBUTAN AIDILFITRI (MATERNITY &NURSING FRIENDLY)



PEMBELIAN MELALUI WEB ATAU SEMAK STOK KAMI:  KLIK DI SINI

Material : Crepe
Description: Front Zipfor BF , Side Pockets , Sleeve End with Zip.
(Mudahmenyusukanbayi &mengambil wudhuk)
Note: Flora Print is different from dress to dress.

Measurement:
Size S: Length: 140cm Bust: 90cm Shoulder: 37cm Waist: 84cm Sleeve: 59cm
Size M: Length: 141cm Bust: 95cm Shoulder: 38cm Waist: 89cm Sleeve: 59.5cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Shoulder: 39cm Waist: 94cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 105cm Shoulder: 40cm Waist: 99cm Sleeve: 60.5cm
Size XXL: Length: 144cm Bust: 110cm Shoulder: 41cm Waist: 104cm Sleeve: 61cm 



Normal Price : RM99
Member Price : RM95

Postage 
RM7 Semenanjung Malaysia
RM11 for Sabah Sarawak

PEMBELIAN MELALUI WEB ATAU SEMAK STOK KAMI:  KLIK DI SINI

atau 

WHATSAPP di 019-3177872


BAMBOO GREEN

DARK MAROON

GREY LILAC

PURPLE

TURQOISE
 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeaut

NBS025 - SELUAR MENGANDUNG STRAIGHT CUT (MATERNITY & PLUS SIZE)

NBS025
Stok Terbaru Seluar Mengandung
NORZI



Size dari S ~ 3XL

Price = RM89
Member Price = RM85


UNTUK SEMAK STOK DAN BELI DI WEB  KLIK DI SINI
ATAU    WASSAP 0193177872











 BLACK






 DENIM BLUE






 LIGHT BLUE






 PEANUT





 GREY







 BROWN
kemana sajaDan paling menggocang hati ialah dijual dengan harga tak masuk akal! RM89 sahaja dan siap pos! Ramai tanya tipu ke memain harga ni. Sungguh, kenapa harga gini? Sebab nak semua lelawa raya nanti. Best kan?Bertambah best dress elvyna sesuai dipakai kemana saja. Tengok lah gambar model kali ini, ada yang di lalang, ada di belukar dan paling best ke dapur pun sesuai. Apatah lagi kalau kita pakai pergi rumah sedara mara makan ketupatt, ohh lagi mengancam cik kiah! heheDah jangan

uslimah baju menyusu online baju kurung menyusu baju ibu menyusu

baju muslimah menyusu baju menyusu aqeela baju jubah baju jubah 2015 baju jubah dress baju jubah menyusu baju jubah muslimah koleksi baju jubah baju kurung jubah gambar baju jubah muslimah baju dress jubah baju jubah untuk ibu menyusu baju mini jubah jubah baju kurung butik muslimah fesyen muslimah butik muslimah online gaun muslimah fesyen muslimah moden busana muslimah moden gambar blouse muslimah baju jubah terbaru jubah terbaru jubah terbaru 2015 gambar baju jubah terbaru koleksi baju jubah terbaru jubah dressterbaru jubah online baju jubah online jubah online 2015 online jubah jubah dress online baju jubah muslimah online butik jubah online jubah menyusu online jubah chiffon online muslimah jubah online baju murah online baju online murah baju murah baju muslim murah baju wanita murah jual baju murah jual baju online murah beli baju murah fesyen muslimah terkini pakaian muslimahterkini busana muslimah terkini fesyen terkini muslimah fesyen pakaian muslimah terkini fesyen jubah muslimah terkini fashion muslimah terkini jubah nursing

jubah dress butik jubah jubah jubah 2015 nursing jubah dress jubah koleksi jubah jubah chiffon pakaian jubah drees jubah gambar jubah dress mini jubah jubah kurung chiffon jubah jubah mini jubah mengandung pakaian mengandung jubah ibu mengandung pakaian ibu mengandung

dress mengandung baju blouse baju blouse cantik baju blouse chiffon contoh baju blouse baju kurung blouse gambar baju blouse koleksi baju blouse jubah menyusu jubah ibu menyusu dress menyusu cantik jubah mengandung dan menyusu blouse menyusu muslimahkurung menyusu baju mengandung baju ibu mengandung baju mengandung online baju jubah mengandung butik baju mengandung baju mengandung 2015 baju kurung mengandung koleksi baju mengandung beli baju mengandung baju mengandung dan menyusu dress baju mengandung baju dress mengandung gambar baju mengandung online baju mengandung baju dress baju dress online baju dress murah gambar baju dress muslimah baju dress 2015 koleksi baju dress baju dinner muslimah fesyen baju muslimah baju kurung muslimah

baju muslimah murah baju nursing muslimah baju muslimah online malaysia baju muslimah aqeela gambar baju muslimah beli baju muslimah online pakaian muslimah pakaian dinner muslimah fesyen pakaian muslimah pakaian muslimah online koleksi pakaian muslimah jubah cantik baju jubah cantik jubah online cantik jubah mengandung cantik ubah cantik online ubah yang cantik jubah dress cantik

baju muslimah terkini fesyen baju terkini fesyen baju muslimah terkini koleksi baju muslimah terkini baju muslim terkini jubah muslimah moden jubah nursing muslimah koleksi jubah muslimah jubah menyusu muslimah jubah mengandung muslimah pakaian jubah muslimah jubah muslimah nursing jubah muslimah.com baju online beli baju online baju wanita online jualan baju online online baju baju hamil online pakaian wanita butikpakaian butik pakaian wanita koleksi pakaian pakaian wanita online pakaian murah pakaian wanita murah pakaian terbaru butik baju butik baju muslimah butik baju online

butik baju murah baju butik butik baju online murah butik baju muslimah online baju terbaru baju wanita terbaru baju gamis terbaru baju dressterbarukoleksi baju terbaru koleksi baju dress terbaru koleksi baju wanita terbaru baju cantik baju muslimah cantik baju baju cantik baju muslim cantik bajuonl
 pikir panjang, kan melepas bukan sekadar mengoncang hati tapi patah pula hatinya

SHARE IT