.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

KOLEKSI SELUAR & JEANS MENGANDUNG NORZI (COTTON & DENIM)

KOLEKSI SELUAR & JEANS 
MENGANDUNG DARI 
NORZI



Material: DENIM + COTTON
Pelbagai pilihan warna & saiz
Straight Cut, Bell Bottom & Slim Fit



UNTUK SEMAK STOK DAN BELI DI WEB  KLIK DI SINI


ATAU    WASSAP 0193177872



















kemana sajaDan paling menggocang hati ialah dijual dengan harga tak masuk akal! RM89 sahaja dan siap pos! Ramai tanya tipu ke memain harga ni. Sungguh, kenapa harga gini? Sebab nak semua lelawa raya nanti. Best kan?Bertambah best dress elvyna sesuai dipakai kemana saja. Tengok lah gambar model kali ini, ada yang di lalang, ada di belukar dan paling best ke dapur pun sesuai. Apatah lagi kalau kita pakai pergi rumah sedara mara makan ketupatt, ohh lagi mengancam cik kiah! heheDah jangan

uslimah baju menyusu online baju kurung menyusu baju ibu menyusu

baju muslimah menyusu baju menyusu aqeela baju jubah baju jubah 2015 baju jubah dress baju jubah menyusu baju jubah muslimah koleksi baju jubah baju kurung jubah gambar baju jubah muslimah baju dress jubah baju jubah untuk ibu menyusu baju mini jubah jubah baju kurung butik muslimah fesyen muslimah butik muslimah online gaun muslimah fesyen muslimah moden busana muslimah moden gambar blouse muslimah baju jubah terbaru jubah terbaru jubah terbaru 2015 gambar baju jubah terbaru koleksi baju jubah terbaru jubah dressterbaru jubah online baju jubah online jubah online 2015 online jubah jubah dress online baju jubah muslimah online butik jubah online jubah menyusu online jubah chiffon online muslimah jubah online baju murah online baju online murah baju murah baju muslim murah baju wanita murah jual baju murah jual baju online murah beli baju murah fesyen muslimah terkini pakaian muslimahterkini busana muslimah terkini fesyen terkini muslimah fesyen pakaian muslimah terkini fesyen jubah muslimah terkini fashion muslimah terkini jubah nursing

jubah dress butik jubah jubah jubah 2015 nursing jubah dress jubah koleksi jubah jubah chiffon pakaian jubah drees jubah gambar jubah dress mini jubah jubah kurung chiffon jubah jubah mini jubah mengandung pakaian mengandung jubah ibu mengandung pakaian ibu mengandung

dress mengandung baju blouse baju blouse cantik baju blouse chiffon contoh baju blouse baju kurung blouse gambar baju blouse koleksi baju blouse jubah menyusu jubah ibu menyusu dress menyusu cantik jubah mengandung dan menyusu blouse menyusu muslimahkurung menyusu baju mengandung baju ibu mengandung baju mengandung online baju jubah mengandung butik baju mengandung baju mengandung 2015 baju kurung mengandung koleksi baju mengandung beli baju mengandung baju mengandung dan menyusu dress baju mengandung baju dress mengandung gambar baju mengandung online baju mengandung baju dress baju dress online baju dress murah gambar baju dress muslimah baju dress 2015 koleksi baju dress baju dinner muslimah fesyen baju muslimah baju kurung muslimah

baju muslimah murah baju nursing muslimah baju muslimah online malaysia baju muslimah aqeela gambar baju muslimah beli baju muslimah online pakaian muslimah pakaian dinner muslimah fesyen pakaian muslimah pakaian muslimah online koleksi pakaian muslimah jubah cantik baju jubah cantik jubah online cantik jubah mengandung cantik ubah cantik online ubah yang cantik jubah dress cantik

baju muslimah terkini fesyen baju terkini fesyen baju muslimah terkini koleksi baju muslimah terkini baju muslim terkini jubah muslimah moden jubah nursing muslimah koleksi jubah muslimah jubah menyusu muslimah jubah mengandung muslimah pakaian jubah muslimah jubah muslimah nursing jubah muslimah.com baju online beli baju online baju wanita online jualan baju online online baju baju hamil online pakaian wanita butikpakaian butik pakaian wanita koleksi pakaian pakaian wanita online pakaian murah pakaian wanita murah pakaian terbaru butik baju butik baju muslimah butik baju online

butik baju murah baju butik butik baju online murah butik baju muslimah online baju terbaru baju wanita terbaru baju gamis terbaru baju dressterbarukoleksi baju terbaru koleksi baju dress terbaru koleksi baju wanita terbaru baju cantik baju muslimah cantik baju baju cantik baju muslim cantik bajuonl
 pikir panjang, kan melepas bukan sekadar mengoncang hati tapi patah pula hatinya

RM95 FREE POSTAGE JUBAH LACE EKSLUSIF NBH0596





















RM95 SAHAJA free postage, tawaran terhad baju LACE JUBAH EKSKLUSIF NBH0596 size XL (Grey Purple)
(Harga asal RM109)

Material : 
Full Lace with Silk Inner Lining 
Description: Back Zip , Side Pockets

Measurement: 
Size XL: Length: 141cm Bust: 100cm Shoulder: 39cm Waist: 94cm Sleeve: 58cm 

KLIK: https://www.norzibeautilicioushouse.com.my/index.php?route=product/search&search=NBH0596


atau whatsapp 0193177872

RM95 FREE POSTAGE

whatsapp 0193177872

atau









ubah saloma trend jubah terkini nice jubah yatik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang

Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
ng can
 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeautILICIOUSHOUSE.COM.my

RM45 FREE POSTAGE JUBAH MATERNITY NBH0268




















RM45 SAHAJA free postage, tawaran terhad baju maternity (mengandung) NBH0268 size M (Turqoise)
(Harga asal RM75)

Material : 
Pearl Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Functional Front Button
Measurement: 
Size M: Length: 140cm Bust: 92cm Waist: 88cm Shoulder: 37cm Sleeve: 59.5cm
(Harga asal RM75)


RM45 FREE POSTAGE

whatsapp 0193177872

atau









ubah saloma trend jubah terkini nice jubah yatik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang

Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
ng can
 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeautILICIOUSHOUSE.COM.my

RM50 FREE POSTAGE MATERNITY JUBAH NBH0449





















RM50 SAHAJA free postage, tawaran terhad baju maternity (mengandung) NBH0449 size M (Red Maroon)
(Harga asal RM89)
Material : 
Korea Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Functional Button , Size Zip , Belt attach to dress.
Measurement: 
Size M: Length: 141cm Bust: 93cm Waist: 81cm Sleeve: 61cm Shoulder: 36.5cm

RM50 FREE POSTAGE

whatsapp 0193177872

atau







ubah saloma trend jubah terkini nice jubah yatik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang

Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
ng can
 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeautILICIOUSHOUSE.COM.my

NBH0596 EKSKLUSIF TRUMPET DESIGN LACE JUBAH



Material :
Full Lace with Silk Inner Lining
Description: Back Zip , Side Pockets

Measurement:
Size S: Length: 138cm Bust: 88cm Shoulder: 36cm Waist: 82cm Sleeve: 56.5cm
Size M: Length: 139cm Bust: 92cm Shoulder: 37cm Waist: 86cm Sleeve: 57cm
Size L: Length: 140cm Bust: 96cm Shoulder: 38.5cm Waist: 90cm Sleeve: 57.5cm
Size XL: Length: 141cm Bust: 100cm Shoulder: 39cm Waist: 94cm Sleeve: 58cm
Size XXL: Length: 142cm Bust: 106cm Shoulder: 41cm Waist: 100cm Sleeve: 58.5cm



NORMAL PRICE: RM109
MEMBER PRICE: RM105

Postage
RM7 Semenanjung Malaysia
RM10 for Sabah Sarawak
SEMAK STOK / BELI DI WEBSITE : KLIK DI SINI

Bole juga membeli melalui whatsapp 0193177872

atau













BRICK PINK





DARK MAROON






GREY PURPLE

ubah saloma trend jubah terkini nice jubah yatik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang

Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
ng can
 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeautILICIOUSHOUSE.COM.my

NBH0595 JUBAH LACE BERCORAK (NURSING FRIENDLY)





















Material :
Soft crepe + Lace
Description: Side Pockets , Front Functional Button , Side Zip , Belt attach to waist.
(MATERNITY & SESUAI UNTUK MENYUSUKAN BAYI)

Measuremen
t:
Size S: Length: 140cm Bust: 89cm Shoulder: 35.5cm Sleeve: 57.5cm Waist: 75cm
Size M: Length: 141cm Bust: 94cm Shoulder: 36.5cm Sleeve: 58cm Waist: 80cm
Size L: Length: 142cm Bust: 99cm Shoulder: 38cm Sleeve: 58.5cm Waist: 85cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Shoulder: 39cm Sleeve: 58.5cm Waist: 90cm
Size XXL: Length: 144cm Bust: 109cm Shoulder: 40cm Sleeve: 59cm Waist: 95cm

NORMAL PRICE: RM99

MEMBER PRICE: RM95

Postage
RM7 Semenanjung Malaysia
RM10 for Sabah Sarawak
SEMAK STOK / BELI DI WEBSITE : KLIK DI SINI

Bole juga membeli melalui whatsapp 0193177872

atau










PEACH GREY






PURPLE BLACK
ubah saloma trend jubah terkini nice jubah yatik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang

Jubah saloma trend jubah terkini nice jubah yang cantik dan murah jubah anggun saloma tangan kembang
ng can
 jubah 2017 , juban online cantik khas untuk pencinta baju jubah. Kami di Norzi Beautilicious house menyediakan pelbagai rekaan jubah yang sopan , muslimah dan terkini dengan menawarkan harga yang berpatutan . Sangat cantuk digayakan untuk kemana sahaja samada majlis rasmi, majlis santai, kuliah , kelas , dan lin lain , design yang anggun dan unik khas dibawakan kepada semua pelanggan Norzi beautilicious House. baju ini juga adalah nursing firndly atau mesra menyusu dan sesuai untuk ibu mengandung trimester pertama dan kedua. sekiranya berminat jubah online yang cantik dan terletak dipakai ini, anda boleh membuat pembelian di shopping cart website kami di www.norzibeautILICIOUSHOUSE.COM.my

SHARE IT