.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

UPAH BUAT BLOG DENGAN BLOGGER

Macamana nak buat blog dan mendapatkan perniagaan daripada blog menggunakan blogger.  Selalu dengar yang dengan blog kita boleh buat macam macam perkara yang boleh mendatangkan pendapatan sampingan. Generasi pada masa ini terdedah dengan pelbagai medium untuk lebih maju dalam bidang perniagaan. Tetapi sebelum melangkah lebih jauh , perkara utama yang perlu adalah perlu mempunyai blog. Blog dengan blogger adalah mudah dan tiada komitement bulanan atau tahunan  berbanding yang pakai domain .com.my . Ni perlu komitmen tahunan dengan limitation tertentu dan kalau berjaya teruskan bayaran semuanya akan disekat.
MACAMANA NAK BUAT BLOG PERNIAGAAN CARA MUDAH
Macamana nak buat blog?


Terfikir untuk membuat blog? Blogger adalah medium yang percuma yang boleh di hasilkan pada bila bila masa. Hasil blog url adalah seperti ni : https://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/ sebab menggunakan platform blogger yang free ni. Mudah untuk membuat blog, tetapi kemahiran yang betul mampu mempercepatkan proses penghasilan blog dan mampu melonjakkan lagi blog anda untuk ke tengah.Bagaimana untuk membuat Blogging wang atau kalau  blog untuk keperluan sendiri yang boleh dijadikan platform untuk menyimpan dan berkongsi cerita seperti diari? Saya sering ditanya bagaimana untuk membuat blog... dan akhirnya mampu menjana wang dengan hanya berblogging. Dalam artikel ini saya meletakkan perkara penting untuk meletakkan beberapa langkah asas yang saya lihat sebagai satu keperluan untuk seorang blogger.

Jana pendapatan dengan blogging


Langkah pertama untuk membuat blog adalah dengan mempunyai email address @gmail.com
Lepas mempunyai email address, anda terus sahaja ke  https://www.blogger.com
Kemudian terus je anda click CREATE BLOG

Blog untuk menjana pendapatan sampingan

PePakar Buat Blog | Perkhidmatan Membina Buat Blog, Website, Minisite ...
www.pakarbuatblog.com/
Translate this page
Perkhidmatan Membina Buat Blog, Website, Minisite, Shoppingcart, Ecommerce Dan Sebagainya Harga Murah Malaysia.
Pakar Bina Blog Wordpress & Pakar Buat Blog Minisite Sales Page ...
pakarbinablog.com/
Pakar Bina Blog Wordpress | Servis & Perkhidmatan Buat Blog, Website, Minisite & Shoppingcart Woo Commerce Prestashop Malaysia - Pakar Bina Blog ...UPAH BUAT BLOG
blogmurah2u.blogspot.com/
PERKHIDMATAN MEMBUAT BLOG DENGAN HARGA RM50.00 KHAS BUAT MEREKA YANG TIDAK TAHU DAN TIDAK PUNYA MASA SIAP DALAM 3 - 4 HARI ...
PERKHIDMATAN MEMBUAT BLOG ~ Aku-Ida
aku-ida.blogspot.com/p/perkhidmatan-membuat-blog_20.htmlKami menawarkan perkhidmatan membuat, mengubahsuai dan mencantikkan blog mengikut citarasa anda dengan harga serendah RM50 hingga tidak lebih ...Perkhidmatan Upah Membuat Blog
Kami di Norzi Beautilicious House berpengalaman dalam ruang dalam talian,  keupayaan teknikal untuk menghasilkan blog. Sekiranya anda berminat untuk memiliki blog sendiri tetapi tak tahu bagaimana untuk memulakan, Kami di Norzi Beautilicious House boleh membantu anda untuk khidmat konsultasi memiliki blog yang  dengan kadar bayaran upah yang rendah seperti berikut:
Mempunyai banyak idea utk blog dan blogging tetapi kesuntukan masa untuk menghasilkan blog? Jangan bimbang , kami di Norzi Beautilicious House boleh membantu anda. Kami menyediakan perkhidmatan menghasilkan blog dengan blogger, sebagai paltform permulaan anda dengan tawaran harga berikut : 

Skop kerja
1. Menghasilkan satu blog dengan menyertakan 

a) email address 
b) gambar HEADER
c) gambar / text post and layout yang dipersetujui.
d) nama blog

2. Setelah selesai kami akan maklumkan kepada anda (biasanya dalam masa 1-2 jam anda akan memiliki blog asas anda dengan syarat keperluan di no 1 telah tersedia)

3. Tidak termasuk kerja -kerja kemaskini.

4. Harga kadar upah bagi set up new blog Pakej seperti yang ditawarkan dalam masa satu hari  :
a) Header / layout / pemasangan 1 entry - RM80
b) Header / layout / pemasangan 3 entry - RM100
c) Header / layout / pemasangan 1 entry  dan pemasangan iklan nuffnang- RM120
d) Header / layout / pemasangan 3 entry  dan pemasangan iklan nuffnang- RM150
e) Header / layout / pemasangan 3 entry / pemasangan iklan nuffnang / pelawat online- RM180

Sekiranya berminat boleh tinggalkan komen atau  hubungi kami di 

email : norzibeautilicioushouse@gmail.com 

Anda boleh sahaja membuka mana mana tutorial yang anda miIkuti tutorial mudah cara buat bloga tahun 2010 saya mula blog pada satu hari mengenai gerak hati selepas melihat blog lain dan terpesona oleh media. Saya tidak tahu pada masa itu bahawa apa yang sayalakukan akhirnya akan membawa kepada perubahan lengkap dalam laluan kerjaya saya dan akhirnya menjad sesuatu yang saya akan membuat pendapatan sepenuh masa dari dalam beberapa tahun kemudian.blog untuk dapatkan wang tutorial buat blog percuma  kemaskini blog  cara cara buat blog sendir mudah dan senangmacamana nak buat perniagaan cantik guna handphone comel menarik b
Blog dengan percuma dalam bidang samada perniagaan pakaian ,  hobi home deco ,  hobi koleksi mengambil gambar , kesenian visual , atau apa sahaja. Semuanya untuk anda.usiness onlineKisah Sa  M
embuat Blogging Wang Saya tidak membuat apa-apa wang dari blog pertama saya selama hampir 18 bulan (saya tidak tahu anda boleh jadi tidak mencuba) dan ketik
Blog dalam bidang pakaian

Home deco 

fotography

Koleksi bunga

kesenian dan visual art kreative


anda boleh melakukan apa sahaja mengikut minat dan citarasa anda. 
a saya mula berusaha untuk menghasilkan wang dari mereka pendapatan pertama hanya beberapa dolar seminggu - tetapi secara beransur-ansur dalam masa pendapatan saya meningkat dari pendapatan separuh masa ke pendapatan sepenuh masa dan seterusnya. sendiri percuma dengan ...
Cara Buat Blog Sendiri (Untuk Buat Duit Atau Apa sahaja) Kemaskini ...https://www.rossaimi.com/cara-buat-blog-sendiri.html Tutorial #1: Cara Buat BlogCara buat blog sendiri samada untuk buat duit atau apa sahaja. ... mesti ada dapur, jika anda nak berblogging perlu platform blogging.
Cara-cara nak buat blog sendiri - YouTubeVideo for macamana nak buat blog▶ 4:3https://www.youtube.com/watch?v=8MIDqziWyVIaaf kerana video tidak beberapa jelas atau terlali cepat... 1. Go to blogspot.com 2. Isi maklumat yang ...Macam Mana Cara Nak Buat Blog Dengan Betul | FirdausAzizi.myhttps://firdausazizi.my › Kenapa BlogNak tau cara buat blog yang betul dan mudah untuk keluar di Google apabila orang search? Izinkan saya bantu tunjuk macam mana caranya.ara-cara buat blog sendiri ramai yang belum tahu macamana nak mula buat blog sendiri,di sini saya mahu berkongsi dengan anda semua ...Belajar Buat Blog Percuma Tapi Powerhttps://belajarbuatblogpercuma.wordpress.com/Nak tahu panduan @ teknik belajar buat blog yang bagus? Dan yang pasti boleh ... Belajar Buat Blog Yang Sebenar Tapi Power Macam Mana? Sebelum saya ..
Cara Nak Buat Blog Percuma Menggunakan Blogger ... - Aishah Amin
Cara Buat ScrollBox di Label Blog Assalamualaikum dan salam ... Assalamualaikum dan salam vitamin cinta....entry kali ni nak share macam mana nak buat scrollbox di Label blog... Entry ni khas untuk blogger2 yang pening bila ... Searches related to macamana nak buat blog cara buat blog guna handphonecara buat blog sendiri di hpcreate blogdaftar blog

No comments:

Post a Comment

SHARE IT