.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

CARA BERHENTI MEROKOK SECARA SEMULAJADI


Ramai yang ingin mengetahui cara berhenti merokok atau mencari panduan untuk berhenti merokok secara semulajadi. Seperti yang telah Norzi maklumkan sebelum ini, rangkaian produk Shaklee bukanlah di dalam jenis atau kategori ubat. Oleh itu salah satu rangkaian produk Shaklee yang dikenali sebagai Vivix adalah sangat berkesan untuk perokok tegar berhenti merokok secara semulajadi.
Vivix cara berhenti merokok secara semulajadi

Vivix dikenali juga sebagai tonik ajaib kerana khasiat semulajadinya yang membantu memulihkan tisu / sistem badan kita daripada tahap DNA lagi. Oleh sebab tu, pelbagai testimoni yang disebabkan pelbagai penyakit tetapi selepas mengamalkan pengambilan Vivix secara konsisten, alhamdulillah keadaan semakin pulih.


Vivix bukanlah sejenis ubat. Sebaliknya rangkaian produk Shaklee ini adalah rangkaian produk yang dihasilkan secara semulajadi, terhasil dari kajian dan penghasilan dari sumber yang telah diuji. Oleh sebab Vivix berkesan membantu memulihkan sistem badan , lama  kelamaan antibodi kita sendiri yang melawan segala kanser/virus yang menyerang .

Dengan kebaikan dan kelebihan yang ada pada Vivix , satu cadangan terbaik sekiranya anda ingin hadiahkan sebotol Vivix samada kepada diri sendiri ataupun di hadiahkan kepada orang-orang tersayang di sekeliling anda seperti ibu dan bapa atau suami atau isteri ,adik beradik dan lain-lain. Juga boleh dikongsikan dengan rakan-rakan tentang khasiat dan kebaikannya agar lebih ramai lagi mendapat kebaikan dari Vivix. Harga untuk sebotol tidaklah semurah vitamin-vitamin lain. Tetapi diharap harga tidak menjadi kayu pengukur kerana kandungan Vivix di hasilkan dari yang terbaik, jadi demi untuk kesihatan badan yang tidak dapat dijual beli, nilai nya janganlah diletakkan pada harganya. Penilaiannya perlulah secara menyeluruh kerana kesihatan adalah harta terbaik seseorang individu dan dengan kesihatan, merupakan kunci kepada perjalanan kehidupan yang lebih bermakna dan membahagiakan bukan sahaja untuk anda , malahan untuk orang disekeliling anda.

Terbaru, selain Vivix baik untuk penyakit-penyakit seperti kencing manis, darah tinggi dan mengekalkan keremajaan ,sejak bulan Januari yg lalu makin ramai yg mula mencuba Vivix bagi tujuan berhenti merokok. Ya, katakan tidak kepada merokok dan carilah jalan penyelesaian untuk keluar dari belenggu merokok yang boleh memudaratkan kesihatan.macamana cara nak berhenti merokok
Katakan tidak kepada rokok! Hidup sihat tanpa rokok

Alhamdulillah, mereka berjaya dengan mengamalkan pengambilan Vivix! Kejayaan mereka bermakna suatu perkembangan positif dan boleh dijadikan benchmark atau kayu pengukur kerana dengan kejayaan perokok tegar berhenti merokok hanya dengan mengamalkan pengambilan Vivix, membuktikan ada jalan penyelesaian untuk masalah ini ..dan kejayaan ini bukan sahaja mengurangkan risiko berpenyakit untuk diri perokok, malahan risiko asap tembakau atau asap rokok kepada perokok pasif iaitu orang yang tidak merokok tetapi yang berada di sekeliling perokok juga dapat dihindari. 

Tahukah anda bahawa mereka yang berada di sekeliling perokok (sedangkan mereka bukan perokok ) dan menghidu asap rokok daripada perokok lain, digelar sebagai perokok pasif. Ini sangat tidak baik dari segi kesihatan lebih-lebih lagi bagi mereka yang mempunyai bayi dan seumpamanya.

Rokok membahayakan kesihatanTahukan anda mengapa persekitaran perokok yang ketika mereka merokok, asap memenuhi ruang merokok, tetapi kebanyakan dari asap itu tidak masuk ke dalam paru-paru mereka sebaliknya asap tersebut pergi ke udara, di mana jika ada individu lain, mereka akan menjadi perokok pasif . Atas faktor itulah, merokok adalah dilarang di tempat-tempat awam . Walaubagaimanapun, masih ramai terdedah kepada asap rokok , terutamanya kanak-kanak yang tinggal bersama ibu bapa yang merokok . Tetapi yang pasti masih belum terlewat untuk lakukan suatu perubahan. Di bawah adalah testimoni seorang anak yang berkongsi kisah bagaimana ibunya seorang perokok tegar yang berdegil bila dinasihatkan. Norzi pudarkan nama identiti. Diharap perkongsian ini memberikan pengajaran dan manfaat kepada yang lain. Dengan Vivix ibunya tidak menyentuh lagi rokok kerana tiada nikmat lagi bila merokok setelah mengambil Vivix. Alhamdulillah satu berita yang menggembirakan .. lebih lebih lagi anak-anak yang ingin melihat ibu bapa hidup sihat tanpa rokok.

Sekiranya anda atau orang tersayang atau sesiapa sahaja yang dekat dengan anda adalah perokok tegar, anda wajar mendapatkan Vivix sebagai penyelesaian macamana nak berhenti dari merokok. Bertindak sebelum terlewat. Ingatlah , wang boleh di cari , tetapi kesihatan tubuh badan tidak boleh di jual beli dan tiada galang gantinya. 


macamana nak berhenti merokok
Bantulah orang terssayang agar keluar dari ketagihan rokok 


Sama-samalah kita saling bantu membantu perokok-perokok tegar ini untuk berhenti merokok. Mungkin mereka telah berikhtiar tetapi gagal, maka tidak salah untuk kita bantu mereka dengan memberi jalan berikhtiar dengan memperkenalkan Vivix kerana telah ada yang berjaya dengan Vivix. 

Saksikan video pengakuan bagaimana perokok tegar yang berjaya bebas dari asap rokok 


Secara ringkas, Vivix sangat membantu memelihara kesihatan jantung, otak, sistem imun, sendi, dan perlindungan antioksidan. Khasiat dan kebaikan Vivix yang lain boleh di lihat di sini,Vivix tonic anti penuaan dan membantu untuk berhenti dari merokok secara semulajadi

Kandungan sebotol Vivix adalah 150ml dan dengan pengambilan satu sudu sehari, ianya mampu bertahan selama satu bulan.Cara makan Vivix
Cara pengambilan Vivix yang mudah dan ringkas. Hanya perlu diambil 1-2 sudu sehari .

cara-cara pengambilan vivix
cara mengambil Vivix - sangat mudahSekiranya berminat mendapatkan Vivix, anda boleh teruskan membuat belian secara online dengan menggunakan kredit kad atau debit kad, dengan hanya menekan butang [Beli Sekarang] , dan teruskan membuat pembelian.

Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan / belian secara online boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut:

Norzi (ID 1175673)
FB: Norzi 
No Tel: 019 3177872
Email: norzibeautilicioushouse@gmail.com


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.Note : COD sekitar Putra Perdana , Puchong dan sekitarnya
KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE


KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE 

vivix shaklee cara berhenti rokok shaklee merokok berbahaya  shaklee daftar ahli shakleeNo comments:

Post a Comment

SHARE IT