.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

TESTIMONI (ESP) TERBAIK UNTUK IBU MENGANDUNG DAN BERPANTANG


Seperti yang telah dimaklumkan tentang kepentingan protein dalam tubuh manusia, mengamalkan pengambilan ESP adalah sangat di galakkan demi mendapat kebaikan daripada produk ini. Selain dari manfaat-manfaat dari ESP yang telah dinyatakan di entri sebelum ini,  suka dikongsikan bahawa ESP juga sangat baik di amalkan oleh ibu-ibu yang sedang mengandung dan berpantang. Pengambila ESP membantu memberikan tenaga sepanjang proses mengandung dan berpantang.


Energizing Soy Protein (ESP)


Mengharungi proses dan detik berpantang ada pahit dan manisnya. Dalam tempoh pantang selama 44 hari adalah suatu masa yang amat menguji kesabaran dan kesihatan para ibu berpantang. Dalam waktu berpantang ini juga, amalan-amalan berpantang perlu dipatuhi , yang bertujuan untuk memeliharakan kesihatan dan kewanitaan perempuan Melayu, selain para ibu sudah mula dengan aktiviti menyusukan bayi dan mengepam susu untuk tujuan mengumpuL stok.

Pengambilan ESP semasa proses berpantang sangat membantu lebih-lebih lagi pada waktu ini ibu berpantang sering merasa keletihan kerana dalam keadaan tubuh yang tidak sihat, para ibu perlu mematuhi jadual makan, jadual amalan berpantang dan jadual menyusu. Pengambilan ESP semasa proses berpantang membantu memberi dan memulihkan tenaga, dalam masa yang sama memperbanyakkan kuantiti susu selain membantu mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit.


Beberapa testimoni yang dikongsikan di bawah ini adalah daripada beberapa pengguna ESP.
Dengan pengambilan ESP, membantu meningkatkan kuantiti susu
ESP baik diamalkan untuk kesihatan ibu dan bayi. ESP juga membantu  meningkatkan keremajaan kulit wajah. Pengambilan ESP boleh di pelbagaikan dengan mencampurkan beberapa menu perisa minuman seperti di bawah untuk membangkitkan lagi selera.CADANGAN RESEPI BERASASKAN ESP
Antara Resepi-Resepi yang Lain Pengambilan Energizing Soy Protein (ESP) adalah:
1. Energizing Soy Protein (ESP) + Air suam
2. Energizing Soy Protein (ESP) + Susu segar
3. Energizing Soy Protein (ESP) + Susu segar + kurma (rendam kurma dalam susu..selepas beberapa jam bolehla di sampurkan atau goncang (shake) dan campurkan dengan 1 sudu Energizing Soy Protein (ESP). Kaedah ini sangat berkesan membekalkan tenaga lebih-lebih lagi buat ibu yang berpuasa dan menyusukan bayi. Dengan mengambil ESP dan lakukan teknik ini ianya merupakan tips bagi membantu ibu menyusukan bayi menghasilkan susu ibu dengan lebih banyak dalam masa yang sama para ibu juga bertenaga.
4. Energizing Soy Protein (ESP) + Susu Anmum
5. Energizing Soy Protein (ESP) + Performance Drink Shaklee + MealShake Shaklee
6. Energizing Soy Protein (ESP) + Nesvita 3in1
7. Energizing Soy Protein (ESP) + jus twister tropicana
8. Energizing Soy Protein (ESP) + Ribena
9. Energizing Soy Protein (ESP) + any fruit juice ( tembikai, epal, lobak putih,peria,pegaga)
10. Energizing Soy Protein (ESP)+ Milo/Horlicks
11. Energizing Soy Protein (ESP) + sirap bandung
12. Energizing Soy Protein (ESP) + Meal Shake + Aiskrim
13. Untuk ibu berpantang boleh amalkan Energizing Soy Protein (ESP) + madu + jus kurmaSebagai persediaan menghadapi hari-hari penting sepanjang proses kehamilan dan berpantang, para ibu adalah disarankan untuk mengamalkan pengambilan ESP di dalam diet seharian. Meneruskan pengambilan ESP sepanjang proses berpantang menggalakkan pembentukan susu badan dan boleh membantu menambahkan lagi susu badan dari hari ke hari. Ini sangat penting kerana tidak semua ibu yang melahirkan mempunyai susu yang mencukupi sekiranya merancang memberikan anak-anak susu ibu secara eksklusif. Oleh itu, persediaan awal adalah perlu sebagai permulaan sebelum menerima si kecil anda. Sekiranya berminat mendapatkan ESP, anda boleh membuat pesanan terus kepada Norzi SMS/ WA 019 3177 872.


           


Energizing Soy Protein (ESP) (850g)

Untuk pesanan / pembelian, sila hubungi Norzi -
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, Norzi adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi Norzi .
DAN


KLIK SINI UNTUK TESTIMONI PENGGUNA ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)


DAN 

KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE


DAN

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEE
No comments:

Post a Comment

SHARE IT