.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS 500

kebaikan vitamin c, faedah vitamin c, vitamin c, vitamin untuk kulit, vitamin ... Di Shaklee, vitamin c dikenali sebagai Sustained Release Vita-C. Sebagai pengedar shaklee..  manfaat shaklee , murah cantik sihaSustained Release Vita-C Plus 500 mg 

(MAL07010987XC) 


Sustained Release Vita-C adalah pilihan paling tepat yang mampu bertindak sepanjang hari bagi membekalkan semula vitamin C yang hilang daripada tubuh disebabkan oleh aktiviti harian.

Sustained Release Vita-C 500mg dengan rumusan serba semula jadi ini memenuhi keperluan vitamin C tubuh, serta amat penting untuk menyihatkan tulang, gigi, gusi dan seluruh tubuh secara amnya.*

Tidak mengandungi perisa atau pewarna tiruan, pemanis atau pengawet.
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Vitamin C is necessary to produce collagen, the main structural protein found in connective tissue


Sumber Vitamin C Semulajadi yang Disalurkan Jam demi Jam

Tubuh kita sering kehilangan vitamin C semasa melakukan aktiviti harian. Vita-C Plus dengan pelepasan berperingkat dapat membantu dalam menyalurkan vitamin C berterusan. Vita-C Plus 500mg yang semulajadi ini membantu menyediakan vitamin C yang diperlukan tubuh. Ia juga membantu dalam menyokong tulang, gigi dan gusi yang sihat serta keseluruhan kesihatan tubuh badan.*Selain dari fungsi sebagai Sustained Released Vitamin C, Vitamin C Sustained Release Vita-C Plus 500 mg bermanfaat untuk:

Tinggi potensi vitamin C 


Setiap tablet Sustained Release Vita-C Plus, mengandungi 7.5 hidangan buah oren termasuk kulitnya (500 mg) 

Ujian klinikal telah membuktikan bahawa, vitamin C dalam setiap 2 tablet Sustained Release Vita-C Plus (yang diambil selang 5 jam), mampu bertahan di dalam plasma darah kita selama 24 jam. 

Setiap tablet mengandungi 120 mg bioflavanoid yang diekstrak daripada kulit buah, dan juga dikenali sebagai vitamin C Complex. 

Satu formula yang membantu mengekalkan pertahanan antioksidan semula jadi, integriti sel, dan kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot, dan saluran darah 
Testimoni Vitamin C Sustained Release Shaklee


Fakta- fakta Lain Berkaitan Vitamin C

1. Haiwan seperti arnab mampu menghasilkan Vitamin C mereka sendiri kira-kira 18,000 mg (18 g) sedangkan manusia tidak dapat menghasilkan vitamin C. Maka, sumber Vitamin C hanyalah melalui pemakanan.2. Vitamin C adalah vitamin larut air. Maka, ia akan hilang secara berterusan dari tubuh kita.


3. Oleh itu, kita perlu mengambil vitamin C setiap hari. Oleh kerana ia larut air, makan overdose vitamin C tidak perlu dikhuatiri, lantas ia tidak memberikan kesan toksik.

4. Setiap hidangan buah-buaham membekalkan kira-kira 45 - 60 mg Vitamin C.

5. Kandungan Vitamin C paling tinggi ketika buah masak dengan ranum, dan Vitamin C boleh hilang apabila terdedah kepada kepanasan.

Untuk belian secara online , sila tekan butan [Beli Sekarang]

Sustained Release Vita C 


Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, anda boleh terus hubungi Norzi kerana Norzi adalah wakil pengedar sah anda. COD bagi kawasan Putra Perdana , Puchong, atau sekitar Cyberjaya, Shah Alam.
Sebarang pertanyaan / pendaftaran ahli / pembelian , sila hubungi :


Norzi (ID 1175673)
FB: Norzi 
No Tel: 019 3177872
Email: norzibeautilicioushouse@gmail.com


Atau anda boleh simpan business kad di bawah:


 Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut: 019 3177872Alfalfa is a storehouse of Live Healthier with Shaklee Products

KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE
No comments:

Post a Comment

SHARE IT