.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

SEMBELIT SEMASA BERPANTANG

Assalamualaikum kepada semua pelanggan Norzi Beautilicious House.Sambil melihat baju-baju mengandung, Norzi suka sharekan satu video yang perlu ditonton oleh rakan-rakan , pengunjung dan pelanggan semua , lebih-lebih lagi para ibu yang bakal melalui proses kelahiran dan bakal melalui proses berpantang. 


Proses berpantang adalah sangat penting kerana pada masa ini ibu berpantang perlu melakukan amalan-amalan ketika dalam pantang untuk mengembalikan kesihatan. Selain itu, masalah lain yang sering dilalui oleh para ibu adalah masalah sembelit ketika berpantang.Norzi suka kongsikan pengalaman rakan kita berpantang kerana Norzi sendiri mengalami masalah sama ketika berpantang.

Jadi ibu-ibu semua, sambil melihat baju , jom cari vitamin terbaik untuk diri kita. Selain menjaga penampilan, kita juga perlu jaga kesihatan kerana kesihatan itu amat penting untuk menggalas tanggungjawab sebagai membesarkanm membentuk dan mendidik si comel sebagai amanat kepada kita. Selamat menonton video ini , khas untuk anda.
Amalan pengambilan vitamin ini penting bagi proses pemulihan agar badan kembali seperti sedia kala, sihat , bertenaga dan yang penting setiap detik itu adalah momen indah berpantang. Selamat melalui proses berpantang. 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, berminat untuk dapatkan Set Berpantang dan Set Ibu Mengandung, boleh terus sahaja hubungi Norzi di 019-3177872 atau seperti maklumat di bawah. Norzi adalah wakil pengedar sah anda, boleh juga COD sekitar Putra Perdana , Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Shah Alam. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut:No comments:

Post a Comment

SHARE IT