.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

PETUA TUMIT PECAH

MASALAH TUMIT PECAH PEtua TUMIT PECAH petua kaki cantik petua licinkan kulit petua menawan petua tumit sensitif petua kulit.kaki kulit cantik gebu petua kulit gebu anggun cantik bersih flawless jernis . Kulit jernih
Dilanda masalah tumit pecah boleh mengganggu konsentrasi kerana terasa tidak selesa dan kadang kala berasa sakit juga . Pecah pecah tumit kaki boleh berlaku sekiranya allergic  sabun, kekeringan kerana di dalam penghawa dingin, kekurangan collagen dan  juga boleh berlaku jika anda kerap berjogging ataupun selepas berjalan jauh .

Masalah tumit pecah perlu dirawati kerana kaki memainkan peranan yang penting dalam pergerakan seharian . Selain itu ,  Kaki yang cantik memang menjadi idaman setiap orang. Cara perubatan moden mungkin memerlukan perbelanjaan yang besar , jadi apa akata jika anda cuba petua tradisional , yang ternyata mudah, murah dan tidak kurang hebatnya . Antara cara merawat tumit pecah secara tradisional adalah dengan menggunakan serai dan madu.


Cara sediaan :


Sediakan 10 batang serai, ketuk atau tumbuk sehingga pipih. Rebus sehingga mendidih. Ketepikan dan campur dengan sedikit madu. Minum sewaktu suam .
Untuk mendapatkan hasilnya  sangat memakan masa dan  memerlukan ketekunan dan kerajianan yang konsisten. InsyaAllah.


Walaubagaimanapun, sekiranya anda mempunyai sedikit peruntukan untuk kecantikan kulit dan tumit anda, amat digalakkan mendapatkan Shaklee Collagen Powder. Shaklee collagen powder adalah baik sebagai makanan kulit. Kulit manusia juga mempunyai makanan dan nutrient yang tersendiri untuk kekal segar , bersih , gebu dan bersinar.

Untuk maklumat lanjut , sila ke link berikut.

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, Norzi adalah wakil pengedar sah anda. Untuk COD , sekitar Taman Putra Perdana, Puchong, Cyberjaya, Shah Alam, Putrajaya.. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut: 019 3177872, atau rujuk maklumat di bawah.


No comments:

Post a Comment

SHARE IT