.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

OMEGA GUARD

Omega Guard Shaklee adalah minyak ikan terbaik di dunia. Kebaikan dan keistimewaan Omega Guard Shaklee ini terlalu banyak dan harus dikongsikan dengan anda. Omega Guard ini terbukti sangat sesuai digunakan oleh semua ahli keluarga seperti yang telah Norzi jelaskan di bawah. Sangat digalakkan untuk mendapatkan sebotol Omega Guard kerana fungsinya sesuai untuk seluruh keluarga. Pernah dengar tak tentang family tree , menunjukkan salah silah keluarga. Dengan family tree ini sebenarnya yang bermula dengan atuk dan nenek sehinggalah beberapa generasi ke bawah semuanya sesuai menggunakan Omega Guard Shaklee ni.


                       
   Omega Guard sangat sesuai untuk kegunaan seisi rumah


Sangat - sangat highly recommended untuk anda memiliki sebotol minyak ikan Omega Guard Shaklee ini bagi kegunaan ibu bapa, diri sendiri serta anak-anak. Kongsilah kebaikan Omega ini dengan ahli keluarga kita. Ok, sebelum Norzi kongsi lagi tentang khasiat dan kebaikan Omega Guard ini, anda tahu apa itu Omega? Omega ialah essential fatty acid, yang diperlukan oleh tubuh untuk sintesis protein untuk otot serta meningkatkan hormon leptin supaya badan tidak terasa ingin makan pada setiap masa. Bagi pengguna-pengguna yang konsisten pengambilan omega biasanya akan berasa kenyang. Seperti yang Norzi maklumkan tadi, Omega Guard ini adalah minyak ikan. Omega Guard membekalkan spektrum luas asid lemak omega-3 yang terdiri daripada tujuh komponen utama, termasuklah EPA untuk kesihatan keseluruhan dan DHA untuk fungsi dan perkembangan minda yang normal. Satu sajian OmegaGuard membekalkan 990mg asid lemak omega-3.
Ikan salmon mengandungi kandungan Omega-3. Tetapi tidak setiap hari diet kita mengandungi Omega-3. Oleh itu , keperluan mendapatkan Omega-3 di dalam Omega Guard sebagai supplement harian adalah penting dan perlu dupertimbangkan.

(sumber)


Untuk pengetahuan anda,asid lemak Omega - 3 adalah salah satu daripada jenis lemak yang " baik " dan umum  mengetahui tentang asid lemak ini boleh membantu mengurangkan risiko penyakit jantung , kemurungan , demensia , dan artritis. Badan kita tidak dapat menghasilkan Omega-3 , oleh itu , kita perlu mengambil supplement  atau makanan tambahan sebagai satu alternatif mendapatkan vitamin yang diperlukan oleh tubuh badan kita.

Omega Guard Shaklee adalah penyelesaian kepada permasalahan anda yang tidak dapat mengambil Omega-3 secara konsisten. Norzi suka kongsikan kebaikan dan tahap kualiti Omega Guard Shaklee ini kerana ianya di jamin kualiti dan ketulenannya serta mengandungi  kepekatan EPA dan DHA yang tinggi.


gre farmaseutikal yang tulen
Omega Guard di jamin kualiti dan ketulenannya serta mengandungi  kepekatan EPA dan DHA tinggi

Omega Guard dihasilkan melalui proses proprietari penyulingan molekul berganda yang bertujuan untuk meningkatkan kepekatan asid lemak omega-3 dan pada masa yang sama menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang sering mencemari pelbagai spesis ikan.Supplement
Omega Guard adalah minyak ikan terbaik di duniaApakah keelebihan Shaklee Omega Guard berbanding minyak ikan jenama lain?
Anda tertanya-tanya,apakah kelebihan Omega Guard Shaklee? Sangat banyak kelebihannya...sekali lagi.. sangat banyak kelebihannya. Omega Guard Shaklee merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi kesemua 7 jenis asid lemak Omega 3 secara semulajadi termasuklah EPA, DHA dan ALA. Rata-rata minyak ikan diekstrak melalui kaedah penyulingan tekanan tinggi yang memusnahkan kebanyakan nutrient dan tidak mampu menapis kandungan logam yang membahayakan kesihatan. Tetapi untuk Omega Guard Shaklee, ianya berbeza sama sekali kerana Omega Guard Shaklee diesktrak melalui proses penyulingan 3 peringkat berteknologi tinggi yang bukan sahaja mengekstrak asid lemak Omega 3 yang paling tulen malah menyingkirkan bahan-bahan logam berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik dan lain-lain. Inilah proses-proses yang tidak dapat dilihat oleh mata kasar kita, tetapi sangat penting untuk kesihatan kita. Dengan proses ini, Shaklee Omega Guard adalah minyak ikan paling tulen dan tidak diekstrak dari hati minyak ikan yang mengandungi toksik.


Omega-3 terdiri daripada EPA (Eicosapentaenoic Acid) 
dan DHA (Docosahexaenoic Acid). Apa itu fungsi EPA dan fungsi-fungsi DHA terhadap tubuh badan kita.

Fungsi utama  EPA
Mencegah penyakit jantung
Mengurangkan penyakit jantung yang tidak teratur
Mencegah kanser
Mencegah pembekuan darah
Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
Menghindar tekanan perasaan
Mencegah penyakit darah tinggi Fungsi utama DHA

Mencegah asma
Meningkatkan daya seksual
Mencegah sakit kulit
Mengelakkan kanser payu dara
Mengelak kanser prostat
Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan
Lebih maklumat kebaikan dan kelebihan yang dikongsikan di dalam video ini berkenaan khasiat dan kebaikan Omega Guard. 
Kebaikan Omega Guard Shaklee
Omega guard mempunyai banyak kebaikan. Hasil daripada kajian penyelidikan secara klinikal, berikut merupakan maklumat kebaikan Omega Guard Shaklee ;
 • Omega 3 adalah vitamin secara semulajadi, jadi ianya tidak memudaratkan,
 • Sesuai untuk ibu hamil / mengandung , ibu menyusu, Penyakit darah tinggi
 • Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
 • Membantu melicin / menghaluskan kulit 
 • Mencegah pembekuan darah dalam badan, mencegah salur darah dari tersumbat dan mengelakkan strok
 • Mengekalkan tekanan normal darah dan mengurangkan ketegangan urat leher serta sakit kepala
 • Merendahkan kolestrol dan mengurangkan risiko penyakit jantung
 • Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
 • Membantu membakar lemak dengan cepat dan meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan (memberi rasa kenyang dan kurang nafsu makan) memberi kesan hebat dalam proses pelangsingan badan
 • Sangat bagus untuk ibu hamil kerana membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
 • Meningkatkan perkembangan memori janin dan juga kanak-kanak
 • Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak terutama yang sering demam, selesema, batuk berkahak, asthma dan eczema.
 • Membantu menyihatkan paru-paru serta memelihara buah pinggang
 • Omega 3 juga boleh membantu masalah alahan kulit seperti ekzema psoriasis
 • Mengurangkan demam, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE (lupus erythematosus)

Sekali lagi, video ini khas untuk anda. Tentu sekali perkongsian terbaik hanya untuk anda. Norzi tidak hanya kongsikan kebaikannya, terpulang kepada anda yang menilai.


Selamat menonton!

Ada yang bertanya,siapa yang sesuai mengamalkan pengambilan Omega Guard? . Seperti yang telah Norzi jelaskan di atas berkenaan family tree , ianya menunjukkan dari datuk nenek hingga kepada anak-anak sesuai mengamalkan pemgambilan Omega Guard . Untuk lebih jelas lagi, Norzi kongsikan jenis kategori di bawah,  senarai yang sangat sesuai dan sangat perlu mengamalkan Omega Guard Shakle:

 • Warga emas 
 • Pesakit-pesakit jantung 
 • Wanita yang telah melahirkan anak 
 • Pesakit darah tinggi 
 • Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas 
 • Ibu menyusu 
 • Ibu hamil trimester 2 dan 3 
 • kepada sesiapa sahaja yang ingin mengamalkan untuk kesihatan 
 • Juga terbaik bagi meereka yang ingin menguruskan badan dengan cara yang sihat

kandungan omega guard shaklee
Omega guard sesuai di ambil dan diamalkan oleh semua golongan warga emas, kategori pertengahan, dewasa dan kanak-kanak untuk tubuh badan dan kehidupan yang sihat. Jadikanlah Omega guard ini supplement  anda sekeluarga.

Sangat sesuai  di ambil seisi keluarga.

Cara pengambilan Omega Guard

Untuk mendapat khasiat dan kebaikan Omega Guard, perlulah makan dengan konsisten . Cara pengambilannya adalah dengan memakan 2 biji selepas sarapan dan 2 biji selepas makan malam

Untuk pembelian segera, secara online, bayaran menggunakan Maybank atau CIMB debit card atau kredit kad, sila kilk ikon [Beli Sekarang] 


Rujuk tutorial cara-cara pembelian di SINI.Kod Produk 10236

Omega Guard Shaklee 

Sebarang pertanyaan / pendaftaran ahli / pembelian , sila hubungi :

Norzi 019 3177872
email : norzibeautilicioushouse@gmail.com


Atau anda boleh simpankan kad di bawah:
shaklee omega guard price,
vitamin omega guard shaklee,produk shaklee omega guard,kegunaan omega guard shaklee,shaklee omega guard pregnancy,shaklee omega guard ingredients,omega 3 fish oil,fish oil omega 3,omega fish oil,omega 3 fish oil benefits,omega 3 fish,omega fish,fish oil omega,fish omega 3,omega 3 fish oils,omega 3 oil fish,fish oils omega 3
fish oil with omega 3

No comments:

Post a Comment

SHARE IT