.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

GLA COMPLEX SHAKLEE

GLA Complex Shaklee di rumus khas untuk tingkatkan peluang kehamilanApa itu GLA?


GLA (asid gamma linolenik) sering menjadi pilihan wanita untuk membantu mengekalkan kesihatan sepanjang kitaran haid bulanan. GLA ialah asid lemak omega-6 yang digunakan oleh tubuh untuk menghasilkan prostaglandin - bahan yang berperanan untuk mengawal atur pelbagai proses dalaman tubuh. Selain minyak biji bunga matahari sebagai sumber asid lemak Omega-6, produk ini juga diperkaya dengan vitamin E bagi menyokong dan menguatkan sistem imun serta mengekalkan keutuhan sel. 


Kebaikan GLA ComplexShaklee GLA Complex mengandungi GLA, Vitamin E dan Minyak Biji Bunga Matahari

Kepentingan GLA dalam tubuh badan 
GLA mengandungi Omega-6 yang amat diperlukan oleh ovari dan sistem reproduksi wanita. Oleh sebab itu , bagi kaum hawa yang berhadapan masalah haid tidak tetap, sukar hamil dan menopause sangat digalakkan untuk mengambil vitamin yang mengandungi Omega-6, seperti yang terkandung di dalam GLA complex. Berikut adalah faktor-faktor lain kepentingan GLA dalam tubuh badan :
  • Menggalakkan kesihatan secara menyeluruh
  • Menyokong sistem imun 
  • Minyak borej mengandungi pati GLA semula jadi dalam bentuk yang mudah diserap.


Fungsi  Shaklee GLA Complex

Shaklee GLA Complex membantu seimbangkan hormon bagi melancarkan kitaran haid. Shaklee GLA Complex juga membantu meningkatkan kesuburan dengan membentuk persekitaran rahim yang sihat dan optimum bagi proses persenyawaan dan ini dapat membantu wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan.

Untuk membuat belian secara online, sila klik icon beli sekarang.
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan mana-mana vitamin Shaklee, Norzi adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan / konsultasi boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut:* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Note : COD sekitar Putra Perdana , Puchong dan kawasan sekitarnya.


No comments:

Post a Comment

SHARE IT