.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

ALFAFA COMPLEX


Apa itu Alfafa?


Alfalfa adalah dikategorikan sebagai herba . Alfafa dihasilkan dari penggunaan daun , pucuk , dan benih untuk  ubat-ubatan . Alfafa  juga di ambil  sebagai bahan yang kaya sumber vitamin A, C , E , dan K4 ; dan mineral kalsium , kalium , fosforus , dan besi . 
Alfafa Complex L and S


Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil 
Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950an. Shaklee hanya menggunakan alfafa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan zat besi dengan pelbagai jenis zat, termasuk kalsium, fosforus, zat besi, dan magnesium serta klorofil, bioflavanoid, pelbagai mineral surih dan vitamin.

-Sumber semulajadi alfalfa. 
-Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air sebagai minuman herba semulajadi. 
-Tidak mengandungi fungisid, bakteriosid, hormon-hormon sintetik, atau bahan-bahan kimia. 

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik dan penyakit SLE perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.


Alfafa Complex L 


 Manfaat Utama Alfafa Complex
1. Mencuci hati, darah dan usus - ia merupakan makanan yang sangat beralkali yang boleh mengembalikan badan yang berasid, menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, kolon, darah dan mencantikkan kulit dan otot. 

2. Melawan alahan, allergy - Memperbaiki keadaan kulit dan hidung yang sensitif, kurap, bau badan dan kaki yang berbau. 

3. Baik untuk bakteria baik di dalam perut dan usus - memperbaiki masalah saluran penghadaman seperti kembung, ulser gastrik, hepatitis dan sembelit. 

4. Menyingkirkan lemak dan kolestrol - Kerana alfafa mengandungi saponin, serat yang bertindak seperti span untuk menyerap lemak dan kolestrol. 

5. Melegakan keletihan Fakta Nutrisi Setiap Hidangan 
Bilangan Saiz Setiap Botol 
330 biji dalam 1 botol Alfalfa Complex (S) 
700 biji dalam 1 botol Alfalfa Complex (L) 


Jadual Makan Untuk kesihatan berpanjangan
 3-4 biji selepas makan, 2 kali sehari.
 Maksiumum 10 biji sehari. Untuk membersihkan usus / masalah sembelit, detox, dan mengawal berat badan – 3 -4 kali sehari, 3-4 biji setiap kali dengan air kosong. 


 * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 


Harga Alfafa adalah seperti di bawah 
Alfalfa Complex (MAL07010978XC) 

Alfalfa Complex (S) 330 biji
Alfalfa Complex (L) 700 biji 
Sekiranya anda ingin mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee,sila hubungi Norzi. Norzi adalah wakil pengedar sah / COD bagi kawasan Putra Perdana , Puchong, atau sekitar Cyberjaya, Shah Alam. Sebarang pertanyaan / consultasi boleh dibuat dengan hubungi Norzi di talian seperti maklumat berikut. 019 3177872

DAN


KLIK SINI UNTUK TESTIMONI PENGGUNA ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)


DAN 

KLIK SINI UNTUK SENARAI PENUH PAKEJ SHAKLEE


DAN

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI DAN MENDAPATKAN HARGA AHLI (MEMBER) SHAKLEEts tap root reaches dow

No comments:

Post a Comment

SHARE IT