.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

DAFTAR AGEN AFFILIATE JANA WANG SAMPINGAN

Anda pernah dengar ada yang bertanya macamana teknik / kaedah / tips / cara nak buat duit secara online ?. atau dengan kata lain, ramai juga yang menyebut macamana nak jana wang secara online dengan menggunakan blog atau medium lain?. Benarkah perkara ini ? Logik kah untuk membuat duit secara online?

Norzi berpendapat, ianya sangat logik dan  yang paling utama adalah anda wajib mematuhi syarat-syarat yang telah ditetapkan untuk melayakkan diri anda mendapatkan imbuhan. Duit-duit yang bertebaran di sana sini itu , bagaimana anda hendak pastikan masuk ke akaun anda? Di situ lah pentingnya syarat atau 'rules and regulations' yang tertentu untuk melayakkan kita mendapat imbuhan masing-masing seperti yang dijanjikan. Ingat, kata kunci di sini adalah, cara dan kaedahnya perlulah betul. Sekiranya anda memenuhi syarat minima untuk melayakkan anda menjana wang secara online, maka setelah cukup tempoh masa tertentu, wang yang telah berjaya dijana akan di transferkan ke akaun anda tanpa banyak persoalan. 

Mungkin ada sesetengah blog mengatakan buat duit dengan blog adalah penipuan , tetapi tidak bagi Norzi. Ini berdasarkan pengalaman, tidak mustahil selagi anda tahu menggunakan teknologi IT ini dengan cara yang betul dan sewajarnya iaitu untuk menjana wang secara online, Insya Allah duit masuk pun secara online sahaja tanpa perlu bersemuka dengan mana-mana pihak.  Itulah kuasa teknologi IT!.Sebab itulah penting untuk kita semua celik IT kerana dengan menjadi seorang yang celik IT,  kita nampak apa yang rakan-rakan tidak nampak. Yang penting, blog tersebut perlu mempunyai crowd dan ada pengunjungnya. Untuk memastikan blog berpengunjung tentu sahaja menuntut pemilik blog untuk bekerja keras sedikit.

Suka Norzi kongsikan 3 cara anda boleh menjana duit secara online , 

1) Wang tabungan dari Nuffnang 
Anda layak mendapatkan wang tabungan dari Nuffnang dengan iklan-iklan yang diletakkan di blog yang sangat bergantung kepada traffic di blog anda. 

Nilai CPUV yang paling tinggi Norzi perolehi untuk satu sessi adalah sekitar RM30. Mungkin lebih ramai lagi yang mendapat lebih banyak dari jumlah ini. Tetapi Norzi gembira dengan pencapaian ini. Alhamdulillah terima kasih kepada semua pengunjung yang tak henti-henti melawat ke blog Norzi Foodilicious House dan Norzi Beautilicious House ini .. Ini adalah blog kategori biasa-biasa sahaja, bayangkan rakan-rakan yang mempunyai traffic yang sangat tinggi, rezeki masing-masing :) 

Lihat screenshot statistik dari Nuffnang untuk satu iklan CPUV.          Jumlah bayaran CPUV  untuk satu iklan.


2) Menjadi agen dropship
Anda juga  boleh membuat perniagaan secara online hanya dengan menyertai  agen dropship Norzi Beautilicious House.   Untuk sebarang  penyertaan , sila email norzibeautilicioushouse@gmail.com


3) Mendaftar Agen Affiliate
Anda juga bebas mendaftar untuk menjadi agen affiliate. Menjadi agen affiliate tidaklah sesusah mana, cuma anda perlu mencari affiliate program yang mudah membuat bayaran.Untuk pengetahuan anda ,Agent affiliate yang Norzi join ini membuat bayaran setiap hari. Dalam masa beberapa bulan sahaja Norzi berjaya membuat 9 sales iaitu bersamaan dengan RM175.60. Rujuk jumlah jualan / bayaran yang telah Norzi terima. Terima kasih dan alhamdulillah.

Jumlah bayaran yang telah dikreditkan ke akaun.


Untuk menyertai agen Affliate ini sangat mudah. Anda juga boleh mendaftar sekiranya berminat. Anda hanya perlu membuat pendaftaran secara percuma di SINI  . Setelah pendaftaran di buat, anda hanya perlu iklankan dan nantikan wang komisyen anda di kreditkan ke akaun anda. 

Selamat menjana wang secara online.
Salam Ceria.

“Jazaakumullah Khairan Katsiran Wa Jazaakumillah Ahsanal Jaza"
(جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء)

“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.
~Norzi
No comments:

Post a Comment

SHARE IT