.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

AFFILIATE : TERIMA BAYARAN KE 3 PADA BULAN OGOS 2014

Menjadi agen affiliate dan mendapat sejumlah imbuhan merupakan pendapatan pasif tanpa had yang diidamkan semua. Alhamdulillah Norzi telah terima bayaran ke 3 untuk bulan Ogos 2014.Bukan Norzi sahaja, anda pun boleh dan layak untuk memperolehi pendapatan pasif ini . Seperti yang Norzi maklumkan di sini terdapat pelbagai kaedah untuk menjana pendapatan secara pasif. Menjana pendapatan secara online adalah mudah sekiranya anda memahami terma dan syarat yang telah ditetapkan.

Melalui Agen Affliate Jobdirumah, bayaran di buat secara harian tanpa sebarang penangguhan. Norzi telah menerima bayaran pada 12 Ogos 2014, 18 Ogos 2014 dan 19 Ogos 2014. Norzi mendapat notifikasi dari Maybank2u petang semalam menunjukkan RM25 lagi telah di kreditkan. Menarik bukan?

Selain dari membayar tanpa bertangguh, Sistem Affiliate ini juga sangat mesra pengguna dan sistemnya memudahkan semua agen affiliate baru untuk membuat pendaftaran dan semakan. Anda digalakkan membuat pendaftaran segera kerana pendaftaran adalah secara percuma, dan anda boleh daftar segera sebagai agen affiliate di sini. 


Suka Norzi kongsikan penyata bayaran ke akaun Norzi. Rujuk sejarah bayaran seperti di bawah.Sejarah bayaran.Invoice juga lengkap diberikan didalam sistem tersebut. Selepas pendafataran , anda akan mendapat butiran lengkap. 
Invoice untuk transaksi pada 19/8/2014.

Rugi jika anda  bertangguh lagi membuat pendaftaran.. kerana ianya percuma sahaja. Klik sini untuk pendaftaran agen affiliate . Salam ceria.
~ NORZI

“Semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas kamu dengan balasan yang terbaik.”.

2 comments:

SHARE IT