.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

IDEA KREATIF KERETA KASUT

Assalamualaikum..selamat malam
hari ni Norzi jumpa satu gambar ni. Kreatif dan innovative sungguh . kalau kereta ni direalisasikan, tentu yang book awal2 para wanita atau kaum hawa kan. Idea- idea ni kadang-kadang nampak tak logik , tapi suka utk di kongsikan . Sesekali think out of the box :) 

sanggup tak bawa atau naik kereta dengan bentuk kasut tumit tinggi atau high heels ni ? hihihi tiga tayar je tau. Sexy nya kereta mcm ni..







salam ceria dari Norzi


2 comments:

  1. seorang jer lah yang boleh naik pun... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe unique ..tapi tak selamat dan tak economical..sebab sorang je boleh naik. jadi concept car je la :)

      Delete

SHARE IT