.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

PENGUMUMAN PEMENANG PADA 28 JANUARI 2013

Assalamualaikum...salam sejahtera... apa khabar? ingat lagi ke dengan satu contest yang Norzi Beautilicious House anjurkan...?  iaitu CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

ha... ingat kan? Alhamdulillah ramai yang masuk...dan sesiap nak masuk lagi masih boleh ya... kepada yang dah join awal2 lagi terima kasih ..cuma Norzi nak remind , harap2 takdala yang salah tengok date tu ya..kat gambar dah jelas tunjuk 

TARIKH MULA      : 23 DIS 2012
TARIKH TUTUP    : 25 JAN 2013
KEPUTUSAN        : 28 JAN 2013


Terima kasih yang bertanya secara melalui email dan FB bila nak umum? dan ternyata mereka tak perasan tahun tu berbeza... so kepada peserta lain, kalau ada kemusykilan ke,harap dapat email norzibeautilicioushouse@gmail.com ya   .. bukan apa, pagi-pagi tadi ada terbaca seorang blogger yang mengeluh, menulis pasal penganjur GA /contest yang tak announce pemenang.. tak seronok kan tengok orang tak puas hati , so Norzi harap yang masuk segmen anjuran norzi tidak tersilap pandang tarikh tu ya sebab ianya masih dibuka untuk penyertaan. Salam sayang dari Norzi untuk semua :)


Penyertaan CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE' masih dibuka sehingga 25 Januari 2013!



3 comments:

  1. akak ada letak senarai nama yg join tak?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. senarai link yang join memang ada di comments, official total links hanya akan keluar pada 28 January 2013 :)

      Delete
  2. ok noted :)
    hope ade rezeki .. hehe

    ReplyDelete

SHARE IT