.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

TERMA DAN SYARAT AGEN DROPSHIP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSEAssalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih kerana berminat menjadi agen dropship Norzi Beautilicious House. Mohon baca setiap baris Terma dan Syarat, sekiranya bersetuju, mohon bakal agen membalas email di norzibeautilicioushouse@gmail.com untuk proses seterusnya bagi mendapatkan no keahlian dan memulakan perniagaan maya anda.

______________________________________________

Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih atas pertanyaan menjadi agen dropship Norzi Beautilicious House. Untuk menjana pendapatan sampingan, Norzi mengalukan yang berminat untuk menjadi agen dropship kami. Baca rational lain, sila baca di SINIBerikut merupakan terma dan kondisi untuk semua agen dropship :


TERMA & SYARAT AGEN DROPSHIP NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE


1) Untuk menjadi agen berdaftar, pastikan setiap terma dan syarat di baca dan difahami. Kami masih membuka permohonan untuk semua agen di seluruh Malaysia dan setelah cukup quota , penutupan akan dimaklumkan di blog .

2) KOMISYEN UNTUK SEMUA AGEN DROPSHIP ADALAH  SEPERTI DI BAWAH, sila pilih A atau B atau B1

a)  KAEDAH A

KOS PENDAFTARAN  Percuma Dengan diskaun 5% dari HARGA NORMAL DI BLOG

Kos pendaftaran dan kos perkhidmatan untuk menjadi ejen dropship kami adalah percuma dan anda diberikan diskaun 5% untuk semua belian  dari harga normal di blog TANPA HAD MASA. (Semua gambar kami akan bekalkan, pengeposan barang kami akan lakukan,kami update stok,  sentiasa menambah stok baru yang pelbagai. Sekiranya anda memilih KAEDAH A , dan ingin upgrade ke KAEDAH B, pertukaran kaedah boleh dilakukan. Anda perlu maklumkan kepada pihak Norzi Beautilicious House dan No membership baru akan diberikan dan dalam masa 5 hari bekerja keahlian akan bertukar kepada KAEDAH B.b) KAEDAH B
KOS PENDAFTARAN RM60 (RM25 sahaja promosi ini dibuka  SEPANJANG OGOS~SEPT 2015) dengan diskaun 15% dari HARGA NORMAL DI BLOG

Kos pendaftaran dan kos perkhidmatan untuk menjadi ejen dropship kami adalah RM60 - kini RM25 SAHAJA (sekali sahaja) sepanjang Ogos-Sept 2015- anda diberikan diskaun 15% dari harga normal di blog  TANPA HAD MASA (unlimited time- anywhere, anytime) . (Semua gambar kami akan bekalkan, pengeposan barang kami akan lakukan,kami update stok,  sentiasa menambah stok baru yang pelbagai, komisyen yang tinggi kami berikan pada anda. Pembayaran ini sekali tetapi anda bakal lipat gandakan pendapatan anda dan mengukuhkan perniagaan maya anda. Untuk jangka masa panjang, pendapatan anda tiada had, tanpa modal, tanpa liabiliti ,  anda boleh mendapatkan RM100-RM200 malahan ribuan ringgit sehari bergantung kepada strategi pemasaran anda, tahap kerajinan, usaha dan tertakluk kepada jumlah masa yang telah anda berikan untuk jualan di kedai maya anda.

atau

Kaedah B1
PENDAFTARAN LAYAK SERTA MERTA DENGAN MANA-MANA BELIAN ITEM SEPERTI RANGKAIAN DI BAWAH :

RANGKAIAN BELIAN 1
RANGKAIAN BELIAN 2

Dengan belian mana-mana item anda layak menjadi ejen droship diskaun 15% TANPA HAD MASA (unlimited time- anywhere, anytime) . Selepas belian ,anda layak menjadi ejen kami. (Semua gambar kami akan bekalkan, pengeposan barang kami akan lakukan,kami update stok,  sentiasa menambah stok baru yang pelbagai, komisyen yang tinggi kami berikan pada anda. 


Pastikan anda promosikan produk di blog/ FB page/ FB dan di mana-mana medium berkaitan.


------------------------------------------------------------------------------------------

3) Mohon semua bakal agen reply menggunakan FORMAT di bawah untuk pendaftaran agen. Tanpa maklumat lengkap ini , no pendaftaran agen tidak dapat diberikan :

a) NAMA :

b) ALAMAT : 

c) NO TEL :

d) FOLLOW DAN BERI NO FOLLOWER DI KEDUA-DUA BLOG DI BAWAH

I) http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/ 
II) http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/


 ~ Sila rujuk di SINI bagi cara-cara menjadi follower blog 


e) NO FOLLOWER DI FACEBOOK PAGE


f) Add in Circle Google Plus  : Hanya klik [Add]  di link dibawah ini  https://plus.google.com/104753687745431874856/about


g) Kaedah : PILIHAN A atau B atau B1

--------------------------------------------------------------------------------3) Maklumat bayaran boleh di semak di SINI.


4) Komisyen 5% dan15 % daripada harga normal  di blog ADALAH TERPAKAI SERTA MERTA SETELAH PENDAFTARAN/ BAYARAN DI BUAT. 


5) Cara kiraan 
Contoh  15%   

Jika tertera harga baju Normal Price di blog RM80 free postage
RM80x15%= RM12 komisyen
Jika AGEN jual pada kadar sama iaitu RM80...pelanggan bank in kepada AGEN  RM80.
AGEN bank in HARGA AGEN kepada NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE 

iaitu RM80-Komisyen Rm13=RM68
RM68 = Jumlah perlu di bayar kepada Norzi Beautilcious House
RM12=Komisyen6) Pastikan anda balas item 3 (tulisan pink) dengan lengkap, jika tidak kami tidak  dapat meneruskan proses pendaftaran,

7) Tempahan tanpa deposit dibenarkan selama 24jam sahaja, jika tiada bayaran dibuat, item akan dijual kepada yang telah membuat bayaran.Tempahan dengan deposit , dibenarkan selama satu minggu (7hari).

8) Semua barangan yang telah dijual tidak boleh ditukar dengan wang ringgit kecuali ianya kesilapan dari pihak Norzi seperti kesilapan warna.

9)  Ejen berdaftar dropship kami DIBENARKAN mempromosi jualan mereka di laman sosial seperti Facebook, Twitter, Friendster, MySpace; laman jualan komuniti seperti eBay, Mudah.my, Lelong.my; laman blog anda sendiri atau boleh juga membuat jualan secara offline. Anda juga boleh membuat belian untuk diri sendiri dan ahli keluarga dan rakan-rakan anda dengan harga komisyen.

 10) Semua ejen berdaftar kami akan dibekalkan gambar di group FB.  Email update stok dan design terkini sekurang-kurang nya seminggu sekali. 

Terima kasih.


SEKIRANYA BERMINAT MENJADI STOKIS ATAU PENGEDAR KOLEKSI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE, SILA RUJUK SINI.Salam Hormat,
Admin, 
Norzi Beautilicious House
019 3177872

12 comments:

 1. saya dh email detail sbgai agent dropship. tlg reply..tq

  ReplyDelete
  Replies
  1. tqvm dear, done reply, check email ya

   Delete
 2. saya dh email detail sbgai agent dropship. tlg reply..tq

  ReplyDelete
 3. salam saya dah email detail untuk menjadi ejen dropship,,pls reply..tq

  ReplyDelete
 4. salam sis,saya dah email untuk menjadi agent dropship...Tlng reply TQ

  ReplyDelete
 5. salam sis,saya dah email detail sebagai agent dropship..pls reply ea.TQ

  ReplyDelete
 6. Salam sis sy dah email detail

  ReplyDelete
 7. Salam sis sy dah email detail

  ReplyDelete
 8. Salam sia sy dah email detail

  ReplyDelete
 9. assalamualaikum akak, saya dah email details ke email akak :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wsalam terima kasih intan, akak dah reply ya

   Delete

SHARE IT