.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

Sakit Kepala....dan Tukang Urut


Assalamualaikum..  beberapa hari kebelakangan ni , sangat stress, dan penat coz banyak benda perlu dilakukan dalam satu masa... akibatnya, badan rasa exhausted sangat..dan sangat... otak penat .. kepala pun cukup masa rasa berat dan sakit kepala pun mula lah melanda...  Norzi kalau sakit kepala, kena cari tukang urut hhihi.. gambar kat bawah tu adalah tukang urut Norzi.. memang sentiasa sedia berkhidmat.. ha suka tak? sukakan... :) Norzi suka gunakan features kepala , betis dan tapak kaki sebab bahagian tu la yang paling selalu perlu diberikan perhatian..Massager ni memang banyak membantu di saat2 kepala ni sakit. setiap kali guna, boleh terlelap la atas massager ni dibuatnya. 












kalau anda selalu rasa kepala perlu dibelai, baik kalau boleh consider dapatkan satu... selain dari kerusi urut, norzi juga ada bebola bergetar (vibrator ball) yang bentuknya macam minyak wangi, tapi boleh bergetar bila kita on kan button.. alat tu sangat membantu masa sakit kepala sebab kita hanya perlu letakkan di atas kepala dan ia akan bergetar di kepala ... Norzi beli masa tu di Jepun. Beli dalam 4-5 unit, bagi mak, atuk , saudara dan diri sendiri... yang diri sendiri punya dah tak tau dah kat mana.. tapi mmg best dan berguna sangat. dah la kecil, sangat mobile tapi kuasa vibrationnya sangat memenuhi kehendak kepala yang tengah sakit hihih. gambar tak dapat la nak tunjuk sebab misplaced. tak pasti dah kat mana.. walau macamana pun, malam ni, alhamdulillah kepala tak sakit.. jadi boleh la cerita sikit berkongsi pengalaman dengan anda semua... norzi ada beberapa upload... so jangan lupa tengok ya, mana tahu sesuai untuk anda... baiklah, jumpa lagi dan salam sayang... NORzi

No comments:

Post a Comment

SHARE IT