THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

SENARAI PESERTA NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Assalamualaikum dan salam sejahtera..apa khabar.. cabaran mengadakan pertandingan adalah untuk mengadili pertandingan... Alhamdulillah pertandingan kali ini telah diturut serta seramai 163 orang   blogger. 

Oleh itu, sebelum mendapat sebarang pemenang, kak norzi menjelajah ke seluruh link yang diberikan... untuk link yang tidak sah kak norzi akan reply message ya. Untuk yang tidak meninggalkan link, ianya serta merta dikira tidak menepati kehendak... kerana kak norzi tidak jumpa di mana entri anda...

Sepanjang pencarian seramai 3 orang bertuah ,penjelajahan ke setiap blog dilakukan, demi mencari 3 nama.. maka  hari ini ,sebelum mengumumkan nama-nama pemenang bertuah, berikut disenaraikan semua penyertaan  seperti di link yang diberikan.


KUMPULAN 1
1  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://www.sheeraya.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html
3  http://blalalableh.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
http://silenceprovince.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html 
6  http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
http://iraathira.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
http://myrahthesamurai.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html 
http://izyanstory.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html 
10  http://www.mujadafewa.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
KUMPULAN2
11  http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html 
12  http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
13  http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html 
14  http://hug-me-tightly-baby.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
15  http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html 
16  http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html 
17  http://citerakuzawin.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
18  http://www.iemagurlz.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
19  http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
20  http://loveshuffledes.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
KUMPULAN3
2 1  http://kemalijahhcomel.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi_23.html
22  http://aichrah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
23  http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norza.html 
24  http://cikikanmasin.blogspot.com/2012/12/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html
25  http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
26  http://adichiee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
27  http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
28  http://mia-udax.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
29  http://princessqila.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
30  http://sweet-as-mee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
KUMPULAN4
31  http://madieygadis98.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
32  http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
33  http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html
34  http://norvanida.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
35  http://sigadismerah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
36  http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
37  http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
38  http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/
39 http://aynpink.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
40  http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
KUMPULAN5
41  http://darisudutitu.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
42  http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
43  http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
44  http://areyouagreatstalker.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html
45  http://wanieseuk.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
46  http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/12/contest-saya-nak-skirt-dari-norzi.html
47  http://zuramira-sigadisungu.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
48  http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
49  http://zanahassan-zana.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
50  http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
KUMPULAN6
51  http://www.aingraphic.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
52  http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
53 http://kupukupucome.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
54 http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
55  http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
56  http://husna-elana.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
57  http://madihahzainal.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
58  http://dearbellarockson.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.htm
59  http://norofficial.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
60  http://nurainshukree.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
KUMPULAN7
61  http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
62  http://kisahatifahzulkifle.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
63  http://ummitieha8384.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
64  http://softness-self.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html
65  http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
66  http://farahaziq2011.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
67  http://infatihahhh.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
68  http://www.rockyonefly.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
69  http://aleiyamustafa96.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
70  http://chibbyabby.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN8 


                    






71 http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
72 http://sitizawiah95.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
73 http://norkebahagiaan.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
74 http://missyanaa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
75 http://nurazrinavsdia.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
76 http://aliencomotyahoocom.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
77  http://justasimplediary.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
78         
http://biehaabdul.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
79 http://clueless-lifeee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
80 http://wanyyminho.blogspot.com/2012/12/sunday-december-23-2012-contest-nak.html

KUMPULAN9
81  http://syazwaninordin.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
82  http://ciksitimun.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi_24.html
83  http://faralaaa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
84  http://li3ssa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
85  http://gadistanpacinta.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
86  http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
87  http://mydreamswithforyou.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
88  http://feeraakira.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
89  http://cikzaniff.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
90  http://monstaaeiyra.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN10
91  http://lukisanhati.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
92  http://aina-official.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html
93  http://www.msvelentine.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html..join
94  http://akudonatella.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
95  http://fakesmilling.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
96 
http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
97  http://fazeerakahar.blogspot.com/2012/12/contest-saya-nak-skirt-dari-norzi.html
98  http://systaahoneebunny.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
99  http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
100  http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN11
101  http://maszmadi.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
102  http://theieraziera.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
103  http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
104  http://kriszhanna.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
105   http://cuasahmad.blogspot.com/2012/12/jom-join-contest-nak-skirt-dari-norzi.html
106  http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
107  http://misschillax.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
108  http://adirahusna.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
109  http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
110  http://ayongatikah.blogspot.com/2012/12/giveaway-47-contest-nak-skirt-dari.html

KUMPULAN12
111  http://angelazimma.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
112  http://ceritasyarafina.blogspot.com/2013/01/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html
113  http://farhanahadzlan06.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
114   http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
115  http://erinkahar.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
116  http://superawesomecornetto.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
117  http://cadburyyylover.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
118  http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
119  http://sikucingsengal.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
120  http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN13
121  http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
122   http://belladsecret.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari.html
123  http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
124  http://www.jiakreatifelt.my/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html
125  http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
126 http://madihahdaisy96.blogspot.com/2013/01/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html
127  http://ihanishaziqah.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
128  http://amalinaali.blogspot.com/2013/01/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html
129  http://nurizzati0920.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
130   http://www.opzzpinky.my/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN14
131  http://zatidiaryy.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
132  http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
133  http://mrguicii.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
134  http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
135  http://purple-sakura5.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
136   http://pikahpunyacerita.blogspot.com/2013/01/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html
137  http://fiqhummie.blogspot.com/2013/01/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html
138  http://missannt21.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.htmlKontest Nak Skirt dari NorziBH
139  http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
140  http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN15
141  http://lynnlinda.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
142  http://itsmeyaya.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dr-norzi.html
143  http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
144  http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2013/01/contest.html
145  
 http://taufikmaria.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
146  http://ikajohans.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
147
 http://afna-in-da-house.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
148  http://gadisbiha.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
149  http://dentistfa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
150  http://umikasum.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN16
151  http://worst-ed.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
152  http://magiesibudakkecik.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
153  Blog has been removed
154  http://amira-akmalina.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
155  http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
156  http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
157  http://ihanishaziqah.blogspot.coB/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
158  Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.
159
 http://yanieluvislam.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
160  http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

KUMPULAN17
161  http://blueyarns.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
162  http://tiefiqs34.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
163  oops!Google cannot find www.aienxxxxxx
164  http://mayaismile.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
165  Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.
166  http://husninamohdrizal.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
167  http://littledreamslife.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html
168  http://akudanhatidia.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

  

                 

terima kasih


35 comments:

  1. alhamdulillah dah msk list...kump 11 nombor 110, nombor cntk ni...harap2 bertuah...hehe...thanks kak norzie!:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih atas maklumbalas ayong, tunggu keputusan malam ini

      Delete
  2. Yang...kite x jumpe la link blog kite... karismaizzah.blogspot.com

    Pastu kan, no. 64-69 sama dengan 71-77.. No 64 ada 2 dalam kumpulan 7... Kena check balik kump 7 dan 8... Harap maklum...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dear, kak norzi tunggu hingga jam 12 tgh utk link direct ke entry ya, bukan blog..anyway thks to comments , amenment in progress dear :)

      Delete
  3. Sis kenape link sy takde? :(

    http://softness-self.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  4. Kenpa link saya tak de? :(

    http://nurazrinavsdia.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  5. #61 gud luck untuk semua peserta ..
    hope ade rezeki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah amiera...good luck to everyone too :)

      Delete
  6. knape link sy tak de ? :/


    http://missyanaa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  7. yeaa .. ada jugakk link aku , heheh kump 17 , 162 ...

    ReplyDelete
  8. Kumpulan 3, Nombor 21 melapor diri akak norzi. Hehehe

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah link yaya ad..he3

    ReplyDelete
  10. tasha punye link tade pon :/ http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  11. huhuhu...sedihnye...link blog saya tak de....

    http://norkebahagiaan.blogspot.com/2012/12/jom-join-klik-banner-untuk-join-tag.html

    ReplyDelete
  12. ni lagi 1 entri...

    http://norkebahagiaan.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  13. link saya no bp ya? dah search tapi tak jumpa

    http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. maaf sebab blog tersebut ialah blog GA, syarat mestilah bukan GA blog dear, as stated dalam syarat penyertaan
      http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

      Delete
  14. kenapa link saya takda? http://sitizawiah95.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  15. nape sye punyer blog xde dlm senarai ?? =(

    http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  16. sy pye blog izza-sakura tkde?da hntr hr tu,tapi tkpela,pemenang pun dah diumumkan

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah , ada dlm list , tq akak :)
    group 16 --> 154

    ReplyDelete
  18. tq kak zi..amin..hope dpt menang :)

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah...hope dpt menang tq kakzi.. :)

    ReplyDelete
  20. alhamdulillah...termasuk jugak dlm list... thx kak nor... sya group 15 --->142

    ReplyDelete

SHARE IT