.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

TELEKUNG SITI AISYAH V2.0

Telekung ISTIMEWA IBU & ANAK

Telekung Solat Berkualiti, Murah dan Elegen bukan untuk ibu sahaja tau, malah boleh untuk anak anak sekali... memang seronok kalau dapat bersolat jemaah dan semua seragam.. kalau pergi menunaikan umrah , kita pakai sama dengan anak- anak.. macam hari raya nak sama, time solat pun boleh sedondon..

Kini dengan mudah anda boleh dapatkan telekung cantik secara online..mudah kan,  dah tak perlu lagi keluar rumah ,jimat masa, tenaga, petrol, tol, parking. Kalau keluar rumah semua penyebab cost incurred, jadi bershopping di hujung jari sahaja , kan lebih mudah dan murah..

Berbalik pada telekung Siti Aishah ni..telekung ni sangat selesa..Design muka cantik dan kemas ... Saiz ukuran telekung besar dan labuh..




Harga

Dewasa RM95
Kanak Kanak RM69




-Material lycra spendex
-Tidak melekat di badan
-Tidak jarang dan sangat selesa untuk bersolat
-Bukaan dagu yg lebar
-Kemasan getah di muka yg kemas dan sesuai untuk pelbagai jenis bentuk muka
-Labuh dan sesuai untuk yg berbadan kecil mahupun besar
-Menggunakan getah pengganti tali telekung untuk si comel. Lebih mudah dan cepat memakainya.
-Padanan warna sedondon yg sangat cantik yg dibuat khas untuk ibu dan si comel

❤Terdapat 3 saiz untuk si comel
Saiz 4 (2-4yrs)
Saiz 6 (5-7yrs)
Saiz 8 (8-10yrs)





Ukuran dewasa





Ukuran kanak-kanak





CT07 Nude




CT08 Mustard



CT09 Pink
stokis telekung siti khadijah
telekung siti khadijah terbaru
telekung era alem
mini telekung siti khadijah
telekung lycra borong
baju kurung siti khadijah
butik siti khadijah
model telekung siti khadijah
pola telekung siti khadijah
baju kurung lazada
hantaran telekung
lazada telekung



CT10 Purple





CT011 Mint




CT12 Maroon
telekung siti khadijah harga
hantaran telekung sembahyangtelekung siti aishahjubah seluartelekung siti khadijah moden
tudung solatoutlet telekung siti khadijahsiti khadijahpemborong telekung cottontelekung klasik siti khadijah
kedai jual telekung siti khadijahtelekung aisyahdesign telekung terkinilazada baju kurungtelekung sulam cottonsaiz telekung siti khadijahprojek telekungtelekung hantaran onlinetelekung siti zainabtelekung kanak kanak murahbella ammaratelekung borong murahtelekung labuhtelkung siti khadijahbaju kurung zaloratelekung eksklusif untuk hantaranharga telekung siti khadijah 2015hijabistabaju sembahyangtudung siti murni onlinetelekung solat tebalpemborong telekung murahpembekal telekungjual telekung onlinetelekung murah borongtelekung ala siti khadijahjubah telekung
telekung terbaru 2016telekung al kauthar

sejadahharga telekung lycrakoleksi telekung terkini
telekung siti khadijah basictelekung cotton sulamtelekung solat onlinemini telekungtelekung terkini 2016
telekung umrahkoleksi telekungtelekung travel murahsiti khadijah telekung onlineborong telekung
beli telekung siti khadijah onlinetelekung borongkain telekung murahtelekung selesa dan murah
tudung umrah onlinetelekung budak murahharga telekungmuslimahtelekung hantarantelekung umrah siti khadijah
pengedar telekung siti khadijahpemborong telekung sembahyangtelekung budak cottonharga telekung siti khadijahtelekung siti khadijah outletbaju kurung johormenjahit telekungtelekung siti khadijah premiumtelekung cotton tebalbaju kurung singaporeborong telekung murahtelekung travel
tudung sitisolattelekung untuk hantaran
telekung berwarna





CT13 Coffee





CT14 White
koleksi telekung siti khadijah
telekung cotton tudung telekung 2016 telekung online 2015 telekung khadijah online kain telekung
tudung umrah siti khadijahtelekung terkinitelekung eksklusif tudung bawal telekung siti khadijah mahal
telekung cotton smocking kain telekung siti khadijah telekung siti aisyah telekung online 2016kedai telekung siti khadijah telekung terbarutelekung sembahyang online telekung budak onlinekain sembahyang siti khadijah cawangan telekung siti khadijahtelekung selesa tudung telekung telekung cotton jepuntelekung kanak kanaktelekung siti khadijah klasik



CT15 Black
telekung telekung siti khadijahtelekung online
telekung lycra telekung murah telekung siti khadijah murah
tudung siti khadijah siti khadijah telekung
telekung siti khadijah online telekung cotton murah telekung lycra murahbaju kurung online
telekung sembahyang telekung budak telekung murah online telekung siti khadijah price
telekung online murah telekung khadijah telekung solat tudung khadijah butik telekung siti khadijah kain sembahyang
telekung muslimah jubah tudung siti khadijah onlineumrah telekung sulam www telekung siti khadijah
baju kurung zalora baju kurung promosi telekung siti khadijah
tudung labuh

CT16 Peach
jahit telekung sendiri
telekung kanak kanak onlinetelekung lycra budak
jual telekung
bisnes telekung
pemborong telekung
jual telekung murah
kain ihram
telekung moden
telekung siti khadijah 2016
telekung terkini 2015
telekung siti khadijah maju junction
telekung projek
telekung mahal
review telekung siti khadijah
telekung jubah cotton
telekung vietnam
borong telekung cotton
alamat kedai telekung siti khadijah
telekung cantik
kain pelikat
pemborong telekung lycra murah


kain telekung cantik , kemas selesa digunakan. Sangat digalakkan untuk mendapatkanny lebih lebih lagi bagi mereka ingin menunaikan umrah boleh mendapatkan set putih untuk kegunaan di tanah suci mekah. Cantik di gunakan oleh sesiapa sahaja. 





No comments:

Post a Comment

SHARE IT