.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

SET KURUS SLIMMING : CARA MUDAH , SELAMAT DAN MURAH


Mengamalkan gaya hidup sihat dengan pengambilan makanan yang sihat dan senaman yang tetap adalah sangat perlu apabila anda ingin menurunkan berat badan. Norzi Beautilicious House membawakan tips kuruskan badan kepada semua pembaca.

Baik dari segi pemakanan dan amalan senaman harus diberi keutamaan kerana inilah yang menyumbang kepada pengurangan berat badan yang diinginkan.Jangan sesekali kembali kepada gaya hidup yang lama apabila telah mencapai berat impian kerana ia bakal mengecewakan kita semula.

Untuk mengetahui sama ada seseorang itu terlebih berat badan atau berat yang ideal untuknya, pertama, timbang berat badan dalam kilogram, kemudian ukur tinggi dalam meter. Kira Indeks Jisim Badan (BMI) dengan membahagikan berat (kilogram) dengan tinggi (m2). BMI bagi individu normal harus kurang daripada 25. Sebaliknya, jika BMI 25 hingga 30 bermakna individu tersebut terlebih berat dan memerlukan diet dan senaman. Manakala BMI lebih daripada 30 ialah obesiti (1)

Tips menurunkan berat badan
Ambil karbohidrat yang baik, seperti biji-bijian, dan banyakkan pengambilan buah-buahan dan sayur-sayuran. Setiap kali membeli makanan baca dulu label tentang kandungan bahannya. Jika ada kandungan gula di dalamnya, dinasihatkan tidak membelinya dan setiap makanan harus mempunyai ketiga-tiga kumpulan makanan seperti protein, karbohidrat dan lemak
Kurangkan mengambil makanan yang manis dan tinggi karbohidrat.Anda juga disarankan mengambil makanan dan minuman yang rendah kalori serta mempunyai kandungan nutrien yang tinggi. Kurangkan juga pengambilan makanan ataupun minuman yang manis (kandungan gula yang tinggi). sayur sayuran baik untuk kesihatan badan , tips untuk kuruskan badan
Perbanyakkan mengambil sayur - sayuran
Lebihkanlah memakan buah-buahan dan sayur-sayuran segar. Anda juga hendaklah mengelak daripada memakan makanan ringan di antara waktu makan dan memperbanyakkan meminum air mineral atau air kosong sahaja. (2)

kekal sihat dan cantik dengan mengamalkan pengambilan buah-buahan
Kekal sihat dan cantik dengan mengamalkan pengambilan buah-buahanAir penting untuk kesihatan tubuh badan
Air untuk kesihatan tubuh badan


Selain dari amalan pengambilan makanan yang sihat, anda juga boleh mengamalkan pengambilan vitamin untuk mempermudah serta melancarkan proses menurunkan berat badan. Ingat ya, vitamin bukannya ubat kurus. Vitamin Shaklee adalah bersifat semulajadi dan tidak mengandungi bahan kimia. Antara set kurus yang di cadangkan adalah SET A: SET SLIMMING set kurus /slimming yang terdiri daripada gabungan Herb-lax , Licithin dan juga Alfafa.
SET B : SET SLIMMING yang terdiri dari Cinch TEA Mix atau yang  berperisa seperti Vanilla - Cinch Shake Mix Canister , Chocolate - Cinch Shake Mix Canister,Cafe Latte - Cinch Shake Mix Canister

SET A


SET BSetiap satu vitamin ini mengandung fungsinya yang tersendiri. Fungsi vitamin untuk mengurankan berat badan ini adalah seperti berikut :


HERBLAX- first kena detox dulu segala yg tak diperlukan oleh badan seperti lemak dan sisa makanan yg tak diperlukan badan. Herblax akan membantu melancarkan proses ni.


LECITHIN- untuk proses pembakaran lemak. Lecithin akan menghalang lemak dari melekat di dinding membran. Untuk cepatkan proses ni, tambahkan exercise.
ALFALFA- untuk yg mengalami masalah buang air besar, alfalfa bertindak sebagai pelawas dan ia bagus untuk buang angin. Angin dalam badan boleh buat perut buncit .

Jika anda berminat untuk dapatkan set slimming atau set untuk kurus, belian online boleh di buat dengan menekan butang 'Beli Sekarang'.Untuk mendapatkan set kurus harga setiap vitamin ini seperti yang dinyatakan di bawah. Anda boleh memilih samada untuk mendapatkannya dengan harga ahli atau tanpa menjadi ahli. Dengan menjadi ahli (sekali sehaja) pembelian seterusnya anda layak membeli dengan harga ahli.Untuk membuat pembelian secara online, boleh whatsapp 0193177872

kulit yang cantik set kulit cantik mendapatkan kulit yang cantik cantik kulit muka cantik berseri kulit cantik berseri wajah cantik berseri cantik berseri kulit muka cantik berseri rahsia wajah cantik berseri vitamin untuk kulit vitamin c untuk kulit cantik vitamin kulit cantik vitamin shaklee untuk kulit cantik vitamin kecantikan kulit produk shaklee untuk kulit kulit gebu produk kecantikan kulit kulit cantik dan gebu kecantikan kulit kulit cerah kulit cantik gebu kulit muka cantik dan gebu kulit bersih kulit berseri kulit cerah berseri produk kulit rahsia kulit geburahsia kulit putih dan gebu gebu kulit kulit bersih tanpa jerawat kulit bebas jerawat rahsia kulit cerah cerah kulit kulit bersih dancerah kecantikan wanita wajah berseri tanpa mekap muka cantik dan gebu rahsia muka berseri bagaimana nak cantik cantikwajah wajah cantik natural

atau set  BJika anda mempunyai sebarang pertanyaan / belian secara online boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut:

Norzi (ID 1175673)
FB: Norzi 
No Tel: 019 3177872
Email: norzibeautilicioushouse@gmail.com

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Note : COD sekitar Putra Perdana , Puchong dan sekitarnya

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE an bekas jerawat produk menghilangkan jerawatkulit jerawat jerawat halus bagaimana menghilangkan jerawat kulit bebas jerawat rahsia kulit cantik kulit yang cantik kulit cantik berseri kulit muka cantik mendpatkan kulit yang cantik kulit muka cantik berseri kulit wajah cantik kulit cantik dan gebu kulit gebu kulit muka cantik dan gebu kulit cantik gebu kulit cerah dan gebu kulit cerah gebu kulit gebu dan cerah rahsia kulit gebu gebu kulit kulit muka geburahsia kulit putih dan gebu produk muka kecantikan muka tips kecantikan muka muka cantik berseri muka cerah berseri kulit cerah kulit cerah berseri rahsia kulit cerah cerah kulit kulit muka cerah cerah klit muka kecantikan kulit kecantikan kulit wajah kecantikan kulit muka produk kecantikan kulit berjerawat kecantikan wajah dan kulit kulit berjerawat kulit berseri cantik berseri cantik wajah wajah yg cantikjadi ahli shaklee
No comments:

Post a Comment

SHARE IT