.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

MILIKI KULIT MUKA, SIKU DAN LUTUT YANG CANTIK

Macamana nak dapatkan kulit siku dan lutut yang cantik? Bukan sahaja cantik, malahan flawless atau mulus, licin , cerah / putih dan cantik. Sering kita dengar ramai yang mahukan bukan sahaja kulit wajah , malahan termasuk siku dan lutut yang sama cantik. Majoriti di kalangan kita berhadapan dengan masalah siku dan lutut kehitam-hitaman . Bagaimana mahu merawat masalah ini , sekali gus mahu menjadikannya cantik seperti asal. 

Untuk mendapatkan kulit halus , cantik , segar, bersih, vitamin yang bertindak dari dalam adalah sangat penting. Lebih - lebih lagi jika setiap hari nutrisi penting sebagai sumber bekalan khasiat kepada kulit tidak diambil dengan taratur. Pengambilan makanan yang tidak konsisten boleh menyebabkan kurangnya nutrisi untuk kulit untuk kelihatan segar, bersih dan bermaya. Jadi, anda perlu mengambil makanan tambahan agar kulit anda mendapat khasiat yang secukupnya untuk kekal bersih, segar dari dalam.


rahsia kulit cantik produk shaklee untuk kulit cantik
Set untuk kecantikan kulit secara semulajadi


Ketiga-tiga set kecantikan kulit ini sangat penting bagi mendapatkan kulit yang bersih dan sihat secara semulajadi. Rangkaian produk Shaklee adalah penyelesaian kepada masalah kulit. Dengan penggunaan produk ini memberikan penyelesaian kepada masalah kulit muka, kulit yang lebam atau kehitaman dan yang penting ianya bebas suntikan, bebas dari sebarang pembedahan. Kaedah yang lebih selamat dan yang paling penting bahan-bahannya adalah secara semula jadi.
Vita-E Complex TM
120 kapsul (4 BULAN) Vitamin E Complex

Vitamin E berfungsi untuk:
· Antioksidan yang tinggi-melindungi kulit dari radikal bebas yang merosakkan kulit

· Anti penuaan-membantu menghilangkan parut, jerawat dan kedutan

· Membantu melembapkan kulit kering 
Sustained Release Vita-C Plus TM
180 tablet (3 BULAN)
 Shaklee cara dapatkan kulit cantik tanpa cela flawless
Sustained Released Vita C (500mg)

Sustained Released Vita C berfungsi untuk:
· Antioksidan yang tinggi
· Membantu dalam pembentukan kolagen
· Melindungi sel dan menyokong struktur kulit dari kerosakan akibat sinaran-UV 


Keistimewaan Vita C Shaklee adalah , dengan pengambilan satu biji Vitamin C, ianya mampu bertahan (sustained release) selama 5 jam kerana ianya di larutkan lapisan demi lapisan , sehingga 5 lapisan dan bertahan selama 5 jam. Pada setiap jam bersamaan dengan memakan sebiji 1 1/2 biji buah oren.Perbezaan utama antara Shaklee Sustained Release Vita C Plus dengan vitamin C lain di pasaran adalah :
Vitamin C Shaklee ini juga mengandungi bahan 100% semulajadi .

Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C. 

Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
Sustained Released Vitamin C ini juga ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C.


Vitamin B Complex
120 tablet (4 BULAN) 


set kecantikan kulit shaklee

B Complex Shaklee
(MAL 07010988XC)


B Complex berfungsi untuk:
· Membantu pembinaan sel-sel baru
· Mengurangkan tekanan
· Membantu menyekatakan tona wajah
kulit licin gebu mulus set cantik shaklee
Testimoni pengguna yang menggunakan set kecantikan kulit Shaklee yang terdiri dari B Complex, Vita C dan juga Vitamin E. 


Kulit yang cukup keperluan nutrisinya akan menyerlahkan kualiti kulit yang jauh berbeza dengan kulit yang tidak terjaga. Sekiranya anda berminat untuk dapatkan set lengkap untuk kulit yang halus, cantik , berseri dan bermaya , mulakan dari sekarang kerana kulit anda, adalah menjadi tanggungjawab anda untuk menjaganya. Untuk pesanan sila sms/whatsapp 019 3177872 / pembelian online sila klik button Beli Sekarang.
kulit yang cantik set kulit cantik mendapatkan kulit yang cantik cantik kulit muka cantik berseri kulit cantik berseri wajah cantik berseri cantik berseri kulit muka cantik berseri rahsia wajah cantik berseri vitamin untuk kulit vitamin c untuk kulit cantik vitamin kulit cantik vitamin shaklee untuk kulit cantik vitamin kecantikan kulit produk shaklee untuk kulit kulit gebu produk kecantikan kulit kulit cantik dan gebu kecantikan kulit kulit cerah kulit cantik gebu kulit muka cantik dan gebu kulit bersih kulit berseri kulit cerah berseri produk kulit rahsia kulit geburahsia kulit putih dan gebu gebu kulit kulit bersih tanpa jerawat kulit bebas jerawat rahsia kulit cerah cerah kulit kulit bersih dancerah kecantikan wanita wajah berseri tanpa mekap muka cantik dan gebu rahsia muka berseri bagaimana nak cantik cantikwajah wajah cantik natural
cara menghilangkan jerawat cara mengh

ilangk
Sebarang pertanyaan / belian secara online boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut:


Norzi (ID 1175673)

No Tel: 019 3177872
Email: norzibeautilicioushouse@gmail.com


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.Note : COD sekitar Putra Perdana , Puchong dan sekitarnya
KLIK SINI UNTUK SENARAI HARGA SHAKLEE

KLIK SINI UNTUK MENJADI AHLI SHAKLEE 
an bekas jerawat produk menghilangkan jerawat
kulit jerawat jerawat halus bagaimana menghilangkan jerawat kulit bebas jerawat rahsia kulit cantik kulit yang cantik kulit cantik berseri kulit muka cantik mendapatkan kulit yang cantik kulit muka cantik berseri kulit wajah cantik kulit cantik dan gebu kulit gebu kulit muka cantik dan gebu kulit cantik gebu kulit cerah dan gebu kulit cerah gebu kulit gebu dan cerah rahsia kulit gebu gebu kulit kulit muka gebu
rahsia kulit putih dan gebu produk muka kecantikan muka tips kecantikan muka muka cantik berseri muka cerah berseri kulit cerah kulit cerah berseri rahsia kulit cerah cerah kulit kulit muka cerah cerah kulit muka kecantikan kulit kecantikan kulit wajah kecantikan kulit muka produk kecantikan kulit berjerawat kecantikan wajah dan kulit kulit berjerawat kulit berseri cantik berseri cantik wajah wajah yg cantikNo comments:

Post a Comment

SHARE IT