.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

DAFTAR AHLI SHAKLEE

Dengan mempunyai pelanggan-pelanggan sedia ada dan pelanggan-pelanggan baru di seluruh Malaysia termasuk beberapa negara lain seperti Brunei , Singapura dan Australia, ramai pelanggan sepintas lalu bertanya tentang kelebihan sekiranya mereka menjadi ahli Shaklee. Norzi Beautilicious House mempunyai pelanggan dari  seluruh negeri di Malaysia dan beberapa buah negara lain. Pertama sekali, tentu ada yang tertanya-tanya, mengapa dan kenapa Shaklee? Ini kerana rangkaian produk kesihatan Shaklee memenuhi ciri - ciri vitamin semulajadi seperti di bawah : 

  •  Tiada bahan kimia yang berbahaya  
  • Shaklee adalah dalam kategori biodegradable.
  • Shaklee dihasilkan dan diproses dari bahan semulajadi
  • Shaklee bukan vitamin sintetik
  • Shaklee adalah halal dah diyakini

Shaklee vitamin semulajadi (pic source)


Oleh kerana kesedaran tentang kesihatan telah mula meningkat , maka pelanggan mula  tahu dan ingin lebih tahu tentang faedah-faedah yang diperolehi  sekiranya mereka mendaftar menjadi ahli. Biasanya , apabila pengguna sedar bahawa sesuatu supplement itu penting untuk kesihatannya dan juga penting untuk orang-orang sekelilingnya seperti suami/isteri , anak-anak, ibu bapa, adik beradik dan keluarga, maka keinginan untuk menjadi ahli akan ada, tidak kira samada bertujuan untuk berniaga atau untuk kegunaan sendiri.
Anda adalah tunjang keluarga anda
Dengan menjadi Ahli Shaklee, kebaikan kesihatan untuk dan dan semestinya keluarga tersayang. (pic source:google)


Secara ringkasnya, menjadi ahli Shaklee ini , untuk mana-mana keadaan, samada untuk kegunaan sendiri atau untuk berniaga, ada banyak kelebihannya yang perlu dikongsikan.


lebih jimat dan menguntungkan dengan ahli shaklee
Kelebihan-kelebihan menjadi ahli :
1. Anda dapat membuat pembelian dengah harga ahli iaitu lebih murah berbanding tidak menjadi ahli. Untuk jangka masa panjang , anda untung kerana banyak lagi promosi ahli yang diberikan setiap bulan.Perbandingan apple to apple (pic source)
Perbandingan apple to apple  yang cuba Norzi kaitkan di sini adalah , jika anda tidak menjadi ahli Shaklee , anda tetap boleh mendapatkan rangkaian produk Shaklee. Walaubagaimanapun , jika anda menjadi ahli, anda juga boleh dapatkan produk Shaklee. Walaupun dalam kedua dua keadaan anda tetap boleh mendapatkan produk-produk Shaklee, tetapi sekiranya anda menjadi ahli, anda boleh mendapatkannya dengan lebih murah, lebih tawaran, lebih banyak manfaat. Jadi Norzi harap anda faham perumpamaan apple to apple yang Norzi maksudkan di sini.

2. Setiap pembelian, anda akan diberi points yang ditukar kepada sejumlah wang tunao setiap bulan. Ia dikenali sebagai Bonus Prestasi. Nilainya adalah 5 hingga 21%
Wang tunai akan diberikan kepada yang berkelayakan
.

3. Bonus Kepimpinan , sekiranya anda secara tidak sengaja atau dengan strategi tertentu , memenuhi syarat kelayakan minima menerima bonus kepimpinan.


4. Bonus Tambahan, juga sekiranya anda secara tidak sengaja atau dengan strategi tertentu , memenuhi syarat kelayakan minima menerima bonus tambahan.

5. Insentif Coordinator ,  juga sekiranya anda secara tidak sengaja atau dengan strategi tertentu , memenuhi syarat kelayakan minima menerima bonus Coordinator.

6. Insentif Istimewa

7. Insentif pelancongan

8. Subsidi Kereta

PURATA PENDAPATAN TAHUNAN

Untuk setiap pangkat , pendapatan purata tahunan bagi setiap ahli adalah seperti di bawah:

Pangkat / Kepimpinan
Purata Pendapatan Tahunan
Master Coordinator
RM 600,000 and above
Senior Key Coordinator
RM 350,000 and above
Key Coordinator
RM 250,000 and above
Senior Coordinator
RM 150,000 and above
Coordinator
RM 80,000 and above
Senior Supervisor
RM 36,000 and above
Supervisor
RM 20,000 and above
< 
shaklee produk shaklee daftar ahli shaklee ahli shaklee harga ahli shaklee harga shaklee shaklee online pengedar shaklee cara menjadi ahli shaklee shaklee produk vivix shaklee menjadi ahli shaklee cara jadi pengedar shaklee shaklee vivix kelebihan menjadi ahli shaklee kelebihan ahli shaklee shaklee harga ahli ahli shaklee percuma bagaimana menjadi ahli shaklee keahlian shaklee daftar ahli shaklee online shaklee harga produck shaklee pendaftaran ahli shaklee daftar shaklee harga shaklee ahli kebaikan menjadi ahli shaklee shaklee vitamin kelebihan produk shaklee daftar shaklee online jual shaklee produk-produk shaklee
yuran keahlian shaklee bisnes topup bisnes top up bisnes mudah bisnes shaklee bisnes jual topup cara buat bisnes bisnes prepaid bisnes internet tanpa modal buat bisnes online cara bisnes shaklee nak buat bisnes bisnes online percuma cara memulakan perniagaan cara memulakan perniagaan online cara untuk memulakan perniagaan cara perniagaan online cara cara memulakan perniagaan cara nak memulakan perniagaan cara untuk 

KEISTIMEWAAN KAMI
Sangat istimewa, kerana :
1. Dinaungi 3 Masters Coordinator ternama
2. InsyaAllah sokongan yang berterusan
3. Tutorial online dan juga offline (tidak wajib, jika mahu sahaja)
4. Kelas-kelas secara online
5. Seminar dan gathering sekiranya berminat.
6. Perbincangan dan perkongsian tips perniagaan dari Masters berpengalaman.
7. Pelbagai lagi aktiviti menarikSelain dari yang di senaraikan di atas, Norzi juga perlu tekankan, sesiapa sahaja yang berminat untuk menyertai keahlian Shaklee, tiada minumum order yang dikenakan.

Selain itu, seperti yang telah Norzi maklumkan di atas, ianya sangat berbaloi kerana dengan menjadi ahli, anda boleh kumpulkan pesanan dari rakan-rakan, adik beradik dan saudara mara. Secara tidak langsung , perkongsian baik tersebut bakal bukan sahaja membantu mereka untuk lebih sihat, malahan memberikan hasil dari segi points kepada anda. 

Cara pendafataran

Untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee bersama Norzi, ada dua cara :

a) Pendaftaran keahlian RM69 dan Kos pos Semenanjung RM10.60 (untuk starter kit anda) dan kos pos RM21.20 Sabah sarawak

atau

b) Pendaftaran percuma dengan sebarang belian dengan mata 200 uv (unit value) bagi mana-mana produk rangkaian Shaklee ,Kos pos Semenanjung RM10.60 (untuk starter kit anda) dan kos pos RM21.20 Sabah sarawak.

Jadi anda boleh pilih mana - mana satu kaedah dan terus enaol Norzi ke norzibeautilicioushouse@gmail.com maklumat yang di perlukan di bawah:

memulakan perniagaan online cara cara memulakan perniagaan online bagaimana cara memulakan perniagaan bagaimana cara untuk memulakan perniagaan cara-cara untuk memulakan perniagaan peluang perniagaan online mencari peluang perniagaan perniagaan internet tanpa modal peluang perniagaan internet perniagaan shaklee cari peluang perniagaan panduan memulakan perniagaan online bagaimana nak mulakan perniagaan bagaimana memulakan perniagaan online bagaimana nak memulakan perniagaan bagaimana untuk memulakan perniagaan bagaimana hendak memulakan perniagaan bagaimana hendak memulakan perniagaan online bagaimana untuk memulakan perniagaan secara online bagaimana nak memulakan perniagaan online cara nak jadi kaya jual topup cara nak kaya shakelee nak jadi kaya peluang niaga shakle cara jadi ahli shaklee aku nak kaya topup murah menjadi pengedar buat iklan percuma jana pendapatan lumayan rahsia jutawan senyap jualan topup peluang berniaga online produk saklee cari peluang niaga

TAJUK EMAIL : PENDAFTARAN AHLI SHAKLEE

NAMA :

ALAMAT :

NO TEL :
 


sekali lagi, emailkan kepada : norzibeautilicioushouse@gmail.com  atau whatsapp ke 019 3177872Setelah Rujuk borang 'online enrollment ' seperti di bawah :Pendaftara online menjimatkan masa

Borang pendaftaran ahli Shaklee secara online 


Dengan adanya borang pendafaran ahli Shaklee secara online, ianya sangat menjimatkan masa, memudahkan kedua-dua belah pihak dan tiada batasan komunikasi.  

Pendaftaran di buka untuk mana -mana individu yang berminat daftar ahli Shaklee bersama Norzi , sila pm / whatsapp / email Norzi untuk urusan seterusnya.

Hubungi: 

Norzi
Shaklee ID : 1175673
♥ Sms/ WhatsApp : 019 3177 872
♥ Emel : norzibeautilicioushouse@gmail.com
atau boleh rujuk juga info di dalam kad di bawah


shaklee produk shaklee daftar ahli shaklee ahli shaklee harga ahli shaklee harga shaklee shaklee online pengedar shaklee cara menjadi ahli shaklee shaklee produk vivix shaklee menjadi ahli shaklee cara jadi pengedar shaklee shaklee vivix kelebihan menjadi ahli shaklee kelebihan ahli shaklee shaklee harga ahli ahli shaklee percuma bagaimana menjadi ahli shaklee keahlian shaklee daftar ahli shaklee online shaklee harga produck shaklee pendaftaran ahli shaklee daftar shaklee harga shaklee ahli kebaikan menjadi ahli shaklee shaklee vitamin kelebihan produk shaklee daftar shaklee online jual shaklee produk-produk shaklee 
yuran keahlian shaklee bisnes topup bisnes top up bisnes mudah bisnes shaklee bisnes jual topup cara buat bisnes bisnes prepaid bisnes internet tanpa modal buat bisnes online cara bisnes shaklee nak buat bisnes bisnes online percuma cara memulakan perniagaan cara memulakan perniagaan online cara untuk memulakan perniagaan cara perniagaan online cara cara memulakan perniagaan cara nak memulakan perniagaan cara untuk memulakan perniagaan online cara cara memulakan perniagaan online bagaimana cara memulakan perniagaan bagaimana cara untuk memulakan perniagaan cara-cara untuk memulakan perniagaan peluang perniagaan online mencari peluang perniagaan perniagaan internet tanpa modal peluang perniagaan internet perniagaan shaklee cari peluang perniagaan panduan memulakan perniagaan online bagaimana nak mulakan perniagaan bagaimana memulakan perniagaan online bagaimana nak memulakan perniagaan bagaimana untuk memulakan perniagaan bagaimana hendak memulakan perniagaan bagaimana hendak memulakan perniagaan online bagaimana untuk memulakan perniagaan secara online bagaimana nak memulakan perniagaan online cara nak jadi kaya jual topup cara nak kaya shakelee nak jadi kaya peluang niaga shakle cara jadi ahli shaklee aku nak kaya topup murah menjadi pengedar buat iklan percuma jana pendapatan lumayan rahsia jutawan senyap jualan topup peluang berniaga online produk saklee cari peluang niaga

No comments:

Post a Comment

SHARE IT