.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

SHAKLEE LECITHIN


Kolina merupakan satu komponen asetilkolina Mneurotransmiter yang terlibat dalam penghantaran mesej ke otak dan sistem saraf. Soya lecithin merupakan sumber utama kolina. Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya. Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530mg lecithin.Licithin


Manfaat Utama Lecithin 

1. Membantu penyerapan vitamin larut lemak A, D, E, dan K 

2. Melindungi hati - menghalang mendapan lemak di hati, sirosis hati dan membantu memulihkan kesihatan hati 

3. Pemecahan lemak dan kolestrol - Lecithin bertindak sebagai pembersih salur darah, pengambilan Lecithin membantu mengemuksi dan memetabolismakan lemak, kolestrol dan trigliserida di dalam tubuh. 

4. Pelangsingan - Menghalang obesity. Pengambilan dalam kuantiti yang banyak dapat mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan langsing yang seimbang. 

5. Mencantikkan otot dan kuit - Membentuk membran sel, melembabkan dan menghaluskan kulit untuk kulit yang cantik, mengaktifkan metabolisma badan, dan melambatkan penuaan. 

6. Menghalang pembentukan batu karang - 90% daripada batu karang adalah terjadi daripada kolestrol. Lecithin mengemulsi kolestrol berlebihan untuk menyekat pembentukan batu karang. 

7. Mempertingkatkan daya ingatan dan meringankan stress - mengandungi kolin yang membentuk sistem saraf kranial yang membantu proses pembelajaran, memperbaiki daya ingatan, menghalang Alzheimer dan meringankan stress. 

8. Menghalang tekanan darah tinggi- kerana ia menggalakan peredaran darah. 

9. Meringankan sembelit - Lecithin adalah peembut najis yang berkesan. Ianya melembabkan usus dan meleraikan toksin dalam usus 


Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. 


Bilangan Saiz Setiap Botol
180 biji dalam 1 botol

Jadual Makan
Untuk kesihatan berpanjangan – makan 2 kali sehari, 3 biji setiap kali sebelum atau selepas makan.
Untuk pelangsingan, tekanan darah tinggi, pemecahan lemak: 2 -3 kali sehari, 6 kapsul setiap kali sebelum atau selepas makan


Untuk pembelian secara online , sila klik [Beli Sekarang - Klik di sini]

Lecithin 
* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegahsebarang penyakit. Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan mana-mana vitamin Shaklee, Norzi adalah wakil pengedar sah anda. Sebarang pertanyaan / consultaion / pmebelian  boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut:

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.Note : COD sekitar Putra Perdana , Puchong dan kawasan sekitarnya. 
No comments:

Post a Comment

SHARE IT