.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

SET BERPANTANG SHAKLEE

set berpantang murah , set berpantang saklee
Sambil melihat baju-baju mengandung, Norzi suka sharekan satu video yang perlu ditonton oleh rakan-rakan , pengunjung dan pelanggan semua berkenaan proses berpantang dan sembelit... Norzi suka kongsikan pengalaman rakan kita berpantang kerana Norzi sendiri mengalami masalah sama ketika berpantang. Jadi ibu-ibu semua, sambil melihat baju , jom cari vitamin terbaik untuk diri kita. Jaga pemnampilan dan  jagalah kesihatan kerana kesihatan itu penting.. Selepas mendapat si comel , tibalah masanya memikul amanah untuk membesarkan si comel anda... ibu sihat , anak-anak dan keluarga bahagia. Sekali lagi, video ini khas untuk anda.. selamat menonton.Amalan Pantang Selepas Bersalin Elak Mimpi Ngeri Sakit Sembelit from iReach HD on Vimeo.Selepas menonton , rakan-rakan boleh sharekan video ini supaya rakan-rakan, saudara mara dan adik beradik kita tidak ngeri lagi melalui proses berpantang . Tiada lagi sembelit .. badan sihat sepanjang proses berpantang adalah sangat penting kerana ianya adalah masa yang ibu lepas melahirkan bayi perlu memulihkan diri dalam masa 44 hari. 


Amalan pengambilan vitamin ini penting bagi proses pemulihan agar badan kembali seperti sedia kala, sihat , bertenaga dan yang penting setiap detik itu adalah momen indah berpantang. Selamat melalui proses berpantang.  
Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Vitamin semulajadi Shaklee yang bermutu tinggi, berminat untuk dapatkan Set Berpantang dan  Set Ibu Mengandung, boleh terus sahaja hubungi Norzi di 019-3177872 atau seperti maklumat di bawah.  Norzi adalah wakil pengedar sah anda, Jika berminat untuk COD sekitar Putra Perdana , Puchong, Cyberjaya, Putrajaya, Shah Alam. Sebarang pertanyaan boleh dibuat dengan menghubungi Norzi di talian berikut:Energizing Soy Protein (ESP)

Vita Lea

Alfafa

Ostematrix

No comments:

Post a Comment

SHARE IT