.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

PERKHIDMATAN MENGHASILKAN WATERMARK , LOGO , BUSINESS CARD , BROCHURES, BUNTING


Di dalam dunia perniagaan maya dan blogging, gambar dengan watermark sangat penting. Mengapa watermark itu penting? Ini kerana gambar yang mempunyai watermark sebagai pengenalan kenapa blog atau perniagaan anda selain merupakan salah satu cara protection kepada Intelectual Property (IP). Meletakkan watermark di setiap gambar-gambar anda merupakan 'investment' yang baik selain anda akan mudah dikenali hanya dengan melihat watermark anda.

Norzi Beautilicious House menawarkan / menyediakan / membuka  perkhidmatan membuat watermark kepada umum. Kepada yang berminat untuk menghasilkan watermark pada gambar-gambar di dalam blog , tetapi tidak mahir untuk melakukannya, kami membuka ruang untuk anda dapatkannya pada kadar harga yang minimum. 

Kos bermula daripada RM10 untuk watermark yang dikehendaki, di mana kos ini adalah murah tetapi memberikan kesan / impact dan nilai yang tinggi dalam dunia maya ini .

Walaubagaimana pun, harga berlainan mengikut spesifikasi dan perkhidmatan yang dikehendaki, selepas perbincangan rapi dan persetujuan bersama di berikan. 

Cara bayaran : Bank in ke Akaun
Semua artwork akan diberikan setelah bayaran penuh di buat.


Lain-lain perkhidmatan yang disediakan: Menghasilkan logo, watermark, brochures , flyers, business card dan bunting. Kami juga menyediakan design menu makanan, design untuk produk-produk anda, buku, manual, dan pelbagai lagi. 


Contoh watermark Perkhidmatan Rekabentuk Grafik adalah seperti gambar di bawah:


Sekiranya berminat , sila emailkan butiran perkhidmatan yang dikehendaki kepada :
norzibeautilicioushouse@gmail.com 


Terima kasih.No comments:

Post a Comment

SHARE IT