THANK YOU MY LOYAL FOLLOWERS

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

MY FOLLOWERS

SPONSORED ADVERTISEMENT

Thursday, November 21, 2013

IDEA KREATIF KERETA KASUT

Assalamualaikum..selamat malam
hari ni Norzi jumpa satu gambar ni. Kreatif dan innovative sungguh . kalau kereta ni direalisasikan, tentu yang book awal2 para wanita atau kaum hawa kan. Idea- idea ni kadang-kadang nampak tak logik , tapi suka utk di kongsikan . Sesekali think out of the box :) 

sanggup tak bawa atau naik kereta dengan bentuk kasut tumit tinggi atau high heels ni ? hihihi tiga tayar je tau. Sexy nya kereta mcm ni..







salam ceria dari Norzi


2 comments:

  1. seorang jer lah yang boleh naik pun... he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe unique ..tapi tak selamat dan tak economical..sebab sorang je boleh naik. jadi concept car je la :)

      Delete

KERJA DARI RUMAH

RELATED POSTS