THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

NORZI DAH TERIMA CEK DARI NUFFNANG

Assalamualaikum…salam sejahtera… just nak update sini very fast one :). Ingat tak lagi dengan entry yang Norzi bagi tau hari tu..tentang terima email notification on  payment instruction  atau pemberitahuan arahan bayaran sejumlah wang melalui email dari Nuffnang tempohari? Kalau tak baca lagi boleh KLIKSINI. Semalam, pagi-pagi,tengah Norzi sibuk2 tu… Norzi ternampak la satu surat.  Tak terfikir pun dari sapa..bila buka je dapat cheque…dari Nuffnang! Alhamdulillah sampai juga…takut tercicir di tengah jalan je.. Lebih cepat sampai dari apa yang telah dijangkakan.. Lepas ni boleh la start kumpul duit tabung tu…sebab once successful bayaran kali ini, lepas ni dah ada jejak dah.... dan Norzi pun dah faham n confident la. Sebab tu buat cash out masa sikit , hehehe kalau banyak takut tak sampai n nanti mula la terkenang-kenang kalau gagal terima cek itu hihihi… Norzi dapat sikit sahaja, tak macam sahabat blogger-blogger lain yang rata-rata cashout masa ribu riban kan.. :) takpa la Blog Norzi ni pun biasa aje , bersyukur la dengan ini.., cuma satu point Norzi, nak pastikan  cheque tu sampai..sebab sebelum ni Nuffnung ada bg tau tak sampai probably due to missing...  Ops sebelum tu, nak tengok cek sebenar ? Jom layan gambar



Kepada rakan-rakan yang lain,  Kalau ada blog , apa kata letakkan aja iklan Nuffnang ni. Lagi pun anda boleh semak statistic dan trend lawatan pengunjung ke blog anda. Tak rugi kan..:)  Happy blogging n happy earning ! Love from Norzi~

11 comments:

  1. bestnye..hehe..anti boleh belanja saya..(^_^)DKDE

    ReplyDelete
    Replies
    1. in sya ALLAH kalau tak sekarang nanti bila2 ada rezeki kak norzi belanja ok :)

      Delete
  2. Replies
    1. terima kasih farah :) sikit aje farah, cuma rasa puas hati sebab berjaya sampai ke tangan hihi alhamdulillah <3

      Delete
  3. Replies
    1. Anis!!! tahnks dear.....muncul juga awak akhirnya :) sibuk layan buku sebab nak periksa ke? :)

      Delete
  4. waaaa..bestnya dah sampai dah.. :)
    lpas ni kumpul balik duit tabung tu..hehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah dah sampai..... tahniah yerk

    ReplyDelete
  6. Bestnya. Huhu belanja saya tutti frutti~

    ReplyDelete

SHARE IT