.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE DALAM SIARAN TV3


Assalamualaikum..dan salam sejahtera… Alhamdulillah semalam Pihak Norzi Beautilicious House telah bersiaran di TV3. Alhamdulillah semuanya ok , Cuma kalau Nampak tak ok tu sebab diri Norzi sendiri hehehe  :). Maaf first time on air , first time mengadap kamera yang begitu banyak..  wee..:)

Di ruangan ini, Norzi Beautilicious House ingin merakamkan ribuan terima kasih di atas peluang , ruang dan jemputan dari pihak TV3. Terima kasih kepada penerbit yang telah approached Norzi, seriously sangat-sangat terkejut bila dapat panggilan dari pihak TV3.  Thanks again, love u Lina :)

Kepada pihak model terpilih, Anis, sayang kamo… terima kasih kerana telah memenuhi kriteria seperti yang kak Norzi brief semasa perjumpaan kita tempohari. Untuk pengetahuan anda, Norzi dah datang ke Kolej Tun Syed Nasir, Universiti Kebangsaan Malaysia di Titiwangsa untuk berbincang beberapa perkara  dan mengenakan busana yang telah di pilih. Atas faktor masa, busana tak sempat tukar semasa on air… Terima kasih Anis, In sya Allah kak Norzi akan hubungi untuk sebarang events atau  occasions yang memerlukan Anis :)





Banyak sangat pengalaman yang ditimba semasa sesi on air atau bersiaran di TV3. Sememangnya sesuatu yang baru. Psstt.. sebelum slot  kami, sempat la tengok Aizat, Hafiz , Black dan ramai lagi bersiaran sebab semua tu kan pemenang Anugerah Juara Lagu 2012 .   

Nantikan pelbagai lagi cerita tentang Norzi Beautilicious House. Beberapa majalah telah menghubungi kami juga. Alhamdulillah.Terima kasih untuk kamu semua yang disayangi. Stay tune for more stories! Love from ~Norzi~

6 comments:

  1. wah.. tahniah kak norzi. semoga perniagan kak norzi terus maju di masa hadapan.. ^_^. insya allah

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lokman kerana sentiasa memberi sokongan! :) doakan awak semua pun success in sya Allah

      Delete
  2. waaa..bestnya..mesti gemuruh kan sis.. :)
    moga maju jaya ya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasa-biada je mimie..terima kasih... :) u too semoga maju jaya :)

      Delete

SHARE IT