.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

KEPUTUSAN PENCARIAN MODEL MUSLIMAH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE

Assalamualaikum... salam sejahtera... masih ingat dengan satu entry yang Norzi published tempohari berkenaan PENCARIAN MODEL MUSLIMAH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE untuk siaran TV3 ? Alhamdulillah, sambutan begitu menggalakkan. Ramai yang menghantar penyertaan, dan memang ramai yang layak tapi memandangkan pihak Norzi Beautilicious House memerlukan seorang, jadi keputusan perlu di buat untuk memilih seorang sahaja. Kepada yang lain, In Sya Allah jika ada  peluang di lain hari  kami akan maklumkannya dari masa ke semasa.source : google


Hari ini Norzi Beautilicious House akan mengumumkan nama pemenang model terpilih.  Ok, jom tengok siapakan model muslimah terpilih itu..Sedikit profile tentang peserta yang terpilih ini, beliau adalah seorang pelajar yang masih menuntut di UKM dalam bidang perubatan. So, pelajar-pelajar UKM tentu kenal jika satu Fakulti. jom tengok gambar sikit.

Pihak Norzi Beautilicious House mengucapkan tahniah kepada Anis Athia. Pihak kami akan menghubungi beliau untuk terma dan syarat. Sekali lagi , pihak Norzi mengucapkan tahniah kepada Anis !

Stay tune untuk perkembangan live TV show!

6 comments:

SHARE IT