THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'

Assalamualaikum dan salam sejahtera... sempena hujung tahun ni, Norzi Beautilicious House menganjurkan CONTEST ' Saya Nak Skirt dari Norzi Beautilicious House' .  Kepada 3 orang blogger yang hendak mendapatkan skirt yang cantik, anggun, sopan dan gorgeous ini, berikut merupakan syarat-syaratnya:







Syarat-syarat Am :
1) Mempunyai blog, bukan GA blog
2) Warganegara Malaysia , menetap dan beralamat Malaysia

Syarat Penyertaan:
1) Follow blog Norzi Beautilicious House(nyatakan follower ke berapa di entry)
3) Like page FACEBOOK (nyatakan klik like ke berapa di entry)
4) Buat satu entry  CONTEST ' NAK SKIRT DARI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE'
5) Ambil gambar di atas dah letakkan pada entry , linkkan ke entry ini.
6) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih bonus.
7)Tinggalkan jejak entry anda di bawah entry ini, tunggu link anda di approve.

TERIMAKASIH ATAS SOKONGAN ANDA . 
~TELAH DITUTUP~

PERTANDING
Tarikh mula  : 23 Dis 2012
Tarikh tutup  : 25 Jan 2013; 12 malam
Keputusan    : 28 Jan 2013

Penilaian dan lawatan ke tapak entry akan dilakukan semasa link approval dan sebelum tarikh tutup.


Pemenang :
1) 3 orang pemenang akan dinilai secara rawak
2) Hadiah setiap seorang akan mendapat sehelai skirt (3 blogger akan dipilh)
3) Pengeposan pada 29 Jan 2012 setelah mendapat maklumat penghantaran


~SEMUA YANG JOIN SEGMEN INI NORZI AKAN FOLLOW ANDA KEMBALI SEPANJANG 
JOM JOIN!
~Love dari Norzi~

233 comments:

  1. sy join ^_^

    http://www.sheeraya.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  2. nak joinn... tunggu yea :D

    ReplyDelete
  3. Joined!
    http://blalalableh.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  4. http://shafinazaina.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html aina join :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...
    join,

    http://silenceprovince.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  6. join

    http://giftcikbunny.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  7. sy Join..:)

    http://iraathira.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  8. ♥done join^-^

    http://sitifaizahraini.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  9. Saya join :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  10. Saya join :)

    http://rawkkstylo.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  11. join ! :) http://myrahthesamurai.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  12. Saya join! :)

    http://izyanstory.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  13. http://www.mujadafewa.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  14. join..
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  15. join!!

    http://inameowmew.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. join

    http://www.geeazielove4eva.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  18. saya join <#

    http://nurulsyahira11.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  19. join,

    http://silenceprovince.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  20. Saya Join :)

    http://hug-me-tightly-baby.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  21. http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  22. http://nurulazieyan.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  23. Saya join ^^! http://wilmashana.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  24. join ! :)


    http://citerakuzawin.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  25. join ! :)

    http://citerakuzawin.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  26. syu join..

    http://www.syuhadasalleh.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  27. join jgk :)

    http://www.husnaalyas.my/2012/12/contest-saya-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  28. Joined .. hope ade rezeki .. amin http://lovoiustory.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  29. saya join ! ~

    http://biby-fiessta.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  30. iema join ye ^^
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  31. ieka join..

    http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  32. join :)

    http://aanayid.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  33. join..

    http://iraathira.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  34. join http://izza-sakura.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  35. saya join :)
    http://myzamichiko.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  36. sy join :)

    http://missyanaa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  37. salam..saya join..

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  38. iqa join !! ^__^

    http://iqasyafiqa93.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  39. hi.. saya join jugakkk

    http://wanieseuk.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  40. gua join! ^^

    http://kesahsigadis.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  41. saya dah join.
    http://areyouagreatstalker.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  42. http://rahasiabelogaku.blogspot.com/2012/12/contest-time-contest-nak-skirt-dari.html

    ReplyDelete
  43. join :)

    http://ohthrillers.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  44. Irra join :)

    http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  45. Join..

    http://softness-self.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  46. Joining! :D

    http://lurun-niaraf.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  47. http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  48. http://leyacasandra.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  49. http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html join :)

    ReplyDelete
  50. saya join! :D

    http://unspokeneverdreams.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  51. ieka join..

    http://melodyhidupku.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  52. syasya mohon join :)

    http://music-syasya95.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  53. Join..http://www.mawarberduri4147.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  54. http://babyriiristory.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  55. saya join

    http://justwh4t3v3r.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  56. join..

    http://norkebahagiaan.blogspot.com/2012/12/jom-join-klik-banner-untuk-join-tag.html

    ReplyDelete
  57. I'm Joined :)

    http://yayalurvelovitastory.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  58. http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  59. Hi there!
    Thanks for the awesome contest!
    Joined!
    GFC : cqahsan
    FB : Nur Tsiqah Mohd Nasir
    Blogpost : http://loveshuffledes.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    email : tsiqah_90@yahoo.com

    Have a nice day ahead!

    ReplyDelete
  60. http://kemalijahhcomel.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi_23.html Saya join :)

    ReplyDelete
  61. http://kemalijahhcomel.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi_23.html Joined

    ReplyDelete
  62. sy join ^^

    http://aichrah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  63. sy join :)

    http://akuedyedankoe.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norza.html

    ReplyDelete
  64. http://wanfarahnaimah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    join yepp ^^

    ReplyDelete
  65. http://cikikanmasin.blogspot.com/2012/12/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html

    saya join (:

    ReplyDelete
  66. saya join sama.. :)

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  67. join..
    http://sigadismerah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  68. http://adichiee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    suda join :D

    ReplyDelete
  69. aisyah join :D

    http://aisyah-mrs-pinky.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  70. joined http://aqoustica.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  71. http://mia-udax.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  72. Aqilah join :)
    http://princessqila.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  73. Sy JOIN.. :))))))

    http://sweet-as-mee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  74. iema join ^^
    http://www.iemagurlz.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  75. kina join jugak boleh:)


    http://kinarakinatara-beebeey.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  76. Haihai. Assalamualaikum.
    saya pon join jugak~~ ^__^

    http://madieygadis98.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  77. Assalamualaikum ,join .http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  78. Saya join :)

    http://norvanida.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  79. http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  80. http://nazurah-offical.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  81. fyza dah!

    http://fazy-fyza.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  82. http://aynpink.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  83. saya join :) http://darisudutitu.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  84. http://memories-si-akma.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  85. sy join jugak...:)...http://www.kitatauke.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  86. eyqa nak join!

    http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  87. hehe.. tak layak untuk join contest ini.. ^_^

    ReplyDelete
  88. http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/12/contest-saya-nak-skirt-dari-norzi.html

    BISSMILLAH,hope ada rezeki.. amin..

    ReplyDelete
  89. da join dear ! waa cunnye skirt. :)

    http://zuramira-sigadisungu.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  90. join contest...http://kupukupucome.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  91. didiey join :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  92. Ain join :D

    http://nurain-syahirah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  93. Husna join ^____^

    http://husna-elana.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  94. salam.. Ini first contest liz join sebab excited nak dapat skirt. Mudahan kite terpilih untuk pakai skirt dari norzi beautilicious house. http://lilizazaliza.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  95. http://lilizazaliza.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  96. join ~!

    http://madihahzainal.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  97. Saya join ya. Sila terjah sini.

    http://karismaizzah.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    FB ID: Yuni Nuraini binti Roslan

    Semoga ada rezeki menang.

    ReplyDelete
  98. Sy JOIN>> :)

    http://sweet-as-mee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  99. Sy JOIN>> :)

    http://sweet-as-mee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  100. Sy JOIN>> :)

    http://sweet-as-mee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  101. http://dearbellarockson.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.htm

    im in! :)

    ReplyDelete
  102. sy join.. :)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  103. saya join sini http://insyirahcool123.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  104. Haiiiii... Saya dah join<

    http://nurainshukree.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  105. special entry !! jemput baca :)
    join..

    http://cerita-aremira.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  106. Assalamualaikum. Saya join. Good luck untuk semua :)

    http://kisahatifahzulkifle.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  107. salam...
    semoga ada rezeki ummi di sini yer...

    http://ummitieha8384.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  108. joined!

    http://madihahzainal.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    entri ni : follower ke 506
    blog foodilicious : ke 57

    -tadi lupa nak tulis-

    ReplyDelete
  109. Saya join :)

    http://nurazrinavsdia.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  110. saya join
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  111. Saya join :)

    http://nurazrinavsdia.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  112. http://babyblueheartpink.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  113. Chot join dan support contest ni..Semoga berjaya dalam perniagaan online chot ucapkan..:)

    Link Blog :
    http://chot91.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    facebook :
    http://www.facebook.com/syachot

    ReplyDelete
  114. camne nak tahu klik like yang ke berapa...

    yang ke 18,235 kot.

    ReplyDelete
  115. saya join
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  116. Eita join

    http://saraarnita.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  117. http://www.aingraphic.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  118. Saya join ! :)


    http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  119. dgn kata bismillah reena join :)

    http://shazreena-reena.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  120. sy join
    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  121. http://chibbyabby.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  122. yaya join jugak ye..hihi

    http://aliencomotyahoocom.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  123. yaya join jugak ye..hihi

    http://aliencomotyahoocom.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  124. joinn.. ^^

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  125. done join your contest :)
    http://farahaziq2011.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  126. done join your contest :)
    http://farahaziq2011.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  127. http://infatihahhh.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  128. Joined, http://www.rockyonefly.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  129. aliya join
    http://aleiyamustafa96.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  130. bismillahirahmannirahim...
    sy join..=)

    http://justasimplediary.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  131. Beehaa nak skirt dari Norzi Beautilicious House.. Nak jugak..nak jugak.. Hehe.. beehaa join!!
    http://biehaabdul.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  132. Joined !

    http://clueless-lifeee.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  133. joined !!
    \
    http://wanyyminho.blogspot.com/2012/12/sunday-december-23-2012-contest-nak.html

    ReplyDelete
  134. I'm joining :D

    http://syazwaninordin.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  135. mun join..

    http://ciksitimun.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi_24.html

    ReplyDelete
  136. Join /(^^)\
    http://faralaaa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    dah lama like pages tu :D

    ReplyDelete
  137. Salam, sy join yer..sila la terjah..tq..

    http://li3ssa.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  138. Saya join :) Ya Allah harap2 menang lahh. Hihi.

    http://gadistanpacinta.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  139. join jugak!!mintak2 sempat.fuh

    http://www.nurulakmal-enigma.blogspot.co.uk/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  140. saya join!
    http://mydreamswithforyou.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  141. Join :)

    http://feeraakira.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  142. join

    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  143. saya join
    http://monstaaeiyra.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  144. Saya join :)
    http://lukisanhati.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  145. mau join dan mau menang. hehe~~ (Y)

    http://aina-official.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  146. saya mau join dan mau mng ><
    gurau jaa~ hehe.. (Y)

    http://aina-official.blogspot.com/2012/12/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  147. http://www.msvelentine.my/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html..join

    ReplyDelete
  148. I join !

    http://akudonatella.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  149. Join contest ni :)
    http://fakesmilling.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  150. sy join juga! :)

    http://ceritaakulahh.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  151. Joined :D

    http://fazeerakahar.blogspot.com/2012/12/contest-saya-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  152. Saya join *excited*
    http://systaahoneebunny.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  153. as-salam

    saya join ;D

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  154. Assalamualaikum :D saya join

    http://bebeh-ocha.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  155. masz join ye kakzi.

    link
    http://maszmadi.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  156. sdh join :)

    http://theieraziera.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  157. nak join !!!! hehehe

    http://nicetoblerone.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  158. dengan ini memberitahu, saya join. excited!! hehehehe
    http://kriszhanna.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  159. Assalamualaikum,.. saya join contest ini ye,.. bismillah :)

    http://cuasahmad.blogspot.com/2012/12/jom-join-contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete

  160. salam kenalan=D
    saya join ya ^^

    http://dorayakino.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  161. http://misschillax.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  162. Bestnyee!! join3

    http://adirahusna.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  163. saya join!

    http://ceritasukasuki-nuri.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  164. assalamualaikum..ayong tumpang join ga ye....thanks!
    http://ayongatikah.blogspot.com/2012/12/giveaway-47-contest-nak-skirt-dari.html

    ReplyDelete
  165. join :)

    http://angelazimma.blogspot.com/2012/12/follow-blog-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  166. maaf link ni baru betul.. tadi salah :)

    http://angelazimma.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  167. saya join.. :)

    http://ceritasyarafina.blogspot.com/2013/01/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  168. SAYA JOIN :)

    http://farhanahadzlan06.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  169. saya join : http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  170. saya joined :)

    http://erinkahar.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  171. awatif joined. hope ada rezeki. amin.

    http://superawesomecornetto.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  172. Shaa join . Insha Allah menang . Amin :)

    http://cadburyyylover.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  173. najihah jOin + dengan harap dapat hadiah nie ~ hehehe

    najihah punye links ;

    http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  174. sy join cnie. .hehehe :D

    http://sikucingsengal.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    gudluck semua. . :3

    ReplyDelete
  175. dh btlkn. .heheh. .bru prasaan ade 1 lg blog kna follow .. :)

    ReplyDelete
  176. Assalamualaikum awak..saya join kat sini..(^_^)DKDE

    http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  177. Ecah joined!


    http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    Sudi2 tuk follow blog ecah..TQ

    ReplyDelete
  178. Salam kak norzi, saya join - http://belladsecret.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari.html

    ReplyDelete
  179. done ! saya suda join .. thank you ~ =)

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  180. join.

    http://www.jiakreatifelt.my/2013/01/segmen-jiakreatifeltpencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  181. http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    saya join :D

    ReplyDelete
  182. Saya join
    http://madihahdaisy96.blogspot.com/2013/01/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html

    ReplyDelete
  183. Join :)

    http://ihanishaziqah.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  184. Nana join.
    http://amalinaali.blogspot.com/2013/01/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html

    ReplyDelete
  185. join =)

    http://nurizzati0920.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  186. join ya http://www.opzzpinky.my/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  187. saya join =)

    http://zatidiaryy.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  188. Kita join :) Harap sangat dapat menang :')
    http://cute-girlneedsuperman-honeylemon.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  189. salam aliya bagi balik link segmen ni..
    sbb aliya dh tukar nama blog
    http://mrguicii.blogspot.com/2012/12/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  190. assalamualaikum.. sy join ye.. kalau ada rzeki boleh menang. In Sya Allah.. :)

    http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  191. Assalamualaikum dan selamat pagi
    saya join harap dapat rezki untuk menang.. insha'Allah

    http://purple-sakura5.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  192. Assalamualaikum

    Saya join dan hope dpt menang. Insha'Allah

    http://purple-sakura5.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  193. saya joined :) http://pikahpunyacerita.blogspot.com/2013/01/nak-skirt-dari-norzi-beautilicious-house.html

    ReplyDelete
  194. salam..

    mama auni join,

    http://fiqhummie.blogspot.com/2013/01/saya-nak-skirt-dari-norzi-beautilicious.html

    ReplyDelete
  195. salam,,

    MissAnnT join jgk ye,,,http://missannt21.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.htmlKontest Nak Skirt dari NorziBH

    silakan melwat dan memfollow ye =)

    ReplyDelete
  196. As salam...Join ur contest.. ^_____^

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  197. salam iqa dah join...

    like page fb:19,194(banyakkan nombornye,,tapi tulah yang iqa like tau)
    NFH: merupakan follower ke 131..

    dan ini hasil penyertaan kita..
    http://nursyafiqahrahmat.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    terima kasih sebab buat contest yang sangt2 best..

    ReplyDelete
  198. salam...cik lynn join..

    http://lynnlinda.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete
  199. salam kak... sya join...

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dr-norzi.html

    ReplyDelete
  200. assalammulaikum norzi.. dieba join.. :)

    http://whenmyhandsmeetthekeybroad.blogspot.com/2013/01/contest-nak-skirt-dari-norzi.html

    ReplyDelete

SHARE IT