THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE & GIVEAWAY SPONSORSHIP

Assalamualaikum..selamat malam... minggu depan mesti ramai yang cuti panjang kan sempena cuti umum Deepavali.. owh ya...dalam sibuk2 hari ini.. baca-baca email yang bersusun...a masih banyak lagi yang kena baca n balas kalau perlu..  banyak2 email tu ada satu yang bertanya samada sudi ke Norzi Beautilicious House jadi sponsor untuk GA nya?,. dari siapa agaknya?..  ,



hehe suspense je..... dari email nya ..norzi tengok namanya Azmina... . Tapi dalam email tu tak jelas sangat, bila dan semua detail. To Azmina, InsyaAllah Norzi Beautilicious House akan join GA awak tu :). cuma beri detail  ya dear :) . 

To azmina , terima kasih juga sudi ke sini.. 

No comments:

Post a Comment

SHARE IT