THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

SENARAI PEMENANG : SEGMENT PENCARIAN 222 BLOGGER BERTUAH OLEH NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE





Assalamualaikum..salam sejahtera..pertama sekali mohon maaf atas kelewatan menyenarai nama pemenang..walaupun pencarian adalah seramai 222, tetapi Norzi Beautilicious House hanya menerima sebanyak 133 penyertaan. Walaubagaimanapun.. terdapat sebahagian senarai blog yang tidak dapat di nilai kerana tiada entri yang diletakkan .. 



Dalam pencarian yang begitu mencabar ini, Norzi memilih beberapa blogger berdasarkan entri mereka.. lihat senarai nama bloggers ini. Oleh sebab terdapat lebih dari 4 blog yang kelihatan 'extraordinary' dari segi entry cum review mereka, jadi Norzi Beautilicious House memberikan satu slot hadiah baucher RM15 setiap satu sebanyak 5 unit untuk mereka yang layak.. Lihat nama-nama blog pemenang dan lepas ni boleh la kita semua melawat tapak pemenang-pemenang tersebut.Tahniah!



Syarat Penebusan:
1)Semua hadiah perlu di tuntut oleh semua pemenang dalam masa 48 jam.
2)Bagi pemenang dress dan wallet, sila berikan KOD ITEM dan WARNA beserta Nama : Alamat: No tel : untuk tujuan penghantaran barangan dengan email ke norzibeautilicioushouse@gmail.com - sila sertakan bersama link entri anda.
3) Semua hadiah akan di pos pada hari RABU, 5HB SEPTEMBER 2012, jam 2 petang. 
4) Sekiranya pemenang tidak menuntut dalam masa dan tarikh yang dinyatakan, semua hadiah adalah terbatal dengan sendirinya.
5) Bagi pemenang baucer, sila tuntut no siri baucer melalui email : norzibeautilicioushouse@gmail.com
6) Sila maklum, setiap baucer terpakai untuk sekali pembelian . Lima baucer adalah terpakai untuk lima kali pembelian, samada serentak atau secara berasingan. 
7) Baucer ini layak digunakan dari 4hb September 2012 sehingga 30hb November 2012.
8) Baucer ini akan terbatal dengan sendirinya sekiranya no siri tidak digunakan selepas 30hb November 2012. 
9)Nilai baucer tidak boleh ditukar dengan wang ringgit.




HADIAH UTAMA:

DRESS PILIHAN : 2 HELAI (SETIAP BLOGGER SEHELAI)





WALLET PILIHAN : 2 UNIT (SETIAP BLOGGER SATU  UNIT)






ISTIMEWA: BAUCER RM15 x 5 UNIT untuk sebarang belian DI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE. 






 BAUCER RM10 x 5 UNIT untuk sebarang belian DI NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE 


Senarai pemenang di SINI



35 comments:

  1. Wah tersenarai..done hantar detail untuk boucher tuh.. (:

    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/08/pencarian-222-blogger-bertuah-oleh.html

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tersenarai sebagai salah seorang pemenang. saya dah email :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah and thank you..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sis.. Sy dah email address.. :)

    ReplyDelete
  5. Tq so much Kak zi! :) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/menang-voucher-rm10x-5-units-thanks-kak.html

    ReplyDelete
  6. as salam,

    thanx coz pilih sbg salah sorang pemenang, terharu plak.... hehe

    dah sent email yerk.. tq

    ReplyDelete
  7. saya tersenarai..thanks a lot..:)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..tersenarai... :) terima kasih !! sayang akak !!! hehehe

    ReplyDelete
  9. Allhamdulillah.. tersenarai gak... tk to Norzi...

    ReplyDelete
  10. dpt voucher rm10...hehehe...alhamdulillah..tq!!

    ReplyDelete
  11. alhamdulilah tersenarai jugak . .
    terima kasih akak . .
    saya dah email

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..akhirnye dapat hadiah jugak..hee...done sent email...thanx..=)

    ReplyDelete
  13. tenq

    http://lobaksusue.blogspot.com/2012/09/menang-baucer-rm10-x-5unit.html

    ReplyDelete
  14. Salam. Saya dah send emel.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum :) Alhamdulillah :D Miera pun ada menang juga.. Terima kasih ^^ Miera dah sent emel ^^

    ReplyDelete
  17. salam..thanks plih sbg slh seorang pemenang :)

    ReplyDelete
  18. Salam.Alhamdulilah trpilih sebagai antara pemenang utama.Kpd penganjur...Terima kasih & semoga sentiasa dimurahkn rezeki.

    Nanti sy email ya.
    Aminnn

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum..terima kasih kerana meninggalkan jejak..sekalung tahniah sekali lagi kepada semua yang berjaya.. kepada ya tidak berjaya insyaAllah mungkin ada rezeki di lain masa..semua yang ingin mendapatkan no siri masing2 , sila email kakzi. semua email telah dan akan dibalas secepat mungkin. terima kasih, salam sayang ~Norzi

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah..M dah email untuk dapatkan no baucer..Tq so much ^_^

    ReplyDelete
  21. alhamdulillah...nnti sy hantar emel...

    ReplyDelete
  22. tq ..dh sent email..untuk dapatkan no baucer...ummph..saya nak beli apa yer....ssh betol nak sent komen....

    ReplyDelete
  23. I have sent u mail twice tapi no reply :( Anyway, thanks kak ^.^

    ReplyDelete
  24. Dear Fatin, please check your mail box dear. :)

    ReplyDelete
  25. alhamdulillah tersenarai salah seorang pemenang..dapat voucher rm10..
    tp kena redeem dlm 48hours.maksudnye kena guna voucher tu dlm 48jam ye kak??

    maaf ye kak norzi..sy belum bersedia nak shoping apa2 dlm tgh2 bulan camni huhuhu..
    neway mekaseh yg tak terhingga sebab pilih sy sbg salah seorang pemenang..alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  26. alamak! baru terbaca.. xda rezeki nampaknya..

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum.... kepada semua.. syarat untuk semua yg menang RM10x5 unit masih boleh tuntut. Yang menang dress dan wallet telah di pos hari ini kesemuanya... sesiapa yang masih belum tuntut masih dibuka utk menuntutnya dengan email norzibeautilicioushouse@gmail.com salam sayang~

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum . Kak Norzi , Syaa dah emeil akak Norzi until now Syaa tak dapat lagi no baucer .

    ReplyDelete
  29. waalaikumussalam..kakzi dah repy..fina semak email ya..tq..

    ReplyDelete

SHARE IT