.

THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

GAMBAR LINDA SEMASA WEDDING ADIKNYA

Assalamualaikum... selamat tengahari.. ni nak post gambar kat kenduri kendara.. tengok soft je color ni kan.. dres-dress ni semua warna soft peach pilihan Linda KS, sempena hari Perkahwinan adik nya tempoh hari lalu.. Tema pakaian adalah dress polos warna pastel ,.. sama dengan warna tema khemah.... Dress -dress ini selain sesuai untuk kegunaan seperi ke pejabat, ianya sesuai untuk ke Kenduri kendara, tema pakaian untuk club , sebab hari tu ada yang borong banyak untuk club koir,,, jadi semua penyanyi koir akan pakai dress dan skirt sama.. mmg sekata dan cantik.. Dress ni mmg sesuai utk semua occasion, InsyaALlah. Kepada yang berminat untuk dapatkan secara borong, sila maklumkan pada Norzi dan boleh hubungi 019 3177872 untuk urusan seterusnya. 

Terima kasih tak terhingga kepada Linda KS yang sudi share picture kenangan manis ini dengan Norzi Beautilicious House . Dress-dress ni Linda beli secara borong dengan Norzi Beautilicious House, dia ambil banyak untuk ahli keluarga perempuan pengantin.... Cantik Linda! dan nampak mcm flower girls cute semuanya :).... Kalau customer yang lain nak share di sini , sangat2 dialukan, anda hanya perlu emailkan sahaja kepada norzibeautilicioushouse@gmail.com.Sayang kamu semua :) 


Kepada yang berminat untuk membeli secara borong, boleh email ke:

norzibeautilicioushouse@gmail.com


salam sayang dari ~Norzi~



Selamat pengantin baru kepada adik Linda ya

\

Baju ni memang SWEETTT...


And design ni tengah hotselling tau! Nak tau KLIK SINI



3 comments:

  1. kaler dia cantik..soft je..:)

    ReplyDelete
  2. thanks dear..mmemang sweet color ni.. soft and feminine..

    ReplyDelete

SHARE IT