THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

BUKA PUASA DI PUTRAJAYA PICC 2012

Assalamualaikum.. apa khabar .. selamat malam... buka puasa apa tadi? :) Norzi just nak share, yang kami sekeluarga pergi berbuka puasa di PICC atau Putrajaya International Convention Centre.. alhamdulillah memang berbaloi rasanya... food memang banyak.. puas makan dan yang pastinya sedap sangat... Untuk bayaran dikenakan untuk orang dewasa RM60 nett. kanak2 pula RM29 nett. 2 orang anak norzi yang berusia 5 tahun dan ke bawah tak kena charge ..yang besar je kena.. masakan kat sini memang sedap2 semuanya... yang masak berasap , panggang, goreng semua buat di kawasan outdoor... sebab kami dah book awal dan telah buat permintaan duduk nak indoor ,dapat tempat best n selesa...dan yang penting nak aircond hehehe  kalau outdoor yang best nya pemandangannya...



tengok ni... ni belah belakangnya ada nama NORZI - meja yang telah di reserve

Ni perhiasan saja.... cantik tau in real :)


ini adalah pamphlet untuk buka puasa di PICC tema BAZAR RAMADAN details semua ada kat sini..


Masa kat pintu masuk ada welcome banner diletakkan.. Sempatla Norzi snap untuk tatapan semua...siap  ada no telefon yang memudahkan anda nak buat reservation. so kepada yang nak membuat reservation dari 23 Julai 2012 - 17 Ogos 2012 dan boleh menghubungi no berikut untuk tempahan:

Tel : 03-8887 6230   @
        03-8887 6231   @
019-259 4334
FAKS 03-8887 6416

Tempahan tak susah pun, just call, bagi bilangan tetamu dan bg tahu jumlah dewasa, dan jumlah kanak2. Bagi nama penuh dan no telefon serta tarikh . itu sahaja , mudah kan.. ? :)


Masa kami makan, ada banyakkk makanan yang menarik ... mmg recommended makan nasi arab, sate, ikan, nasi baryani, sup, kambing panggang, chicken chop, steak, ayam percik, murtabak, bubur yang pelbagai termasuk la bubur durian ngan pulut, goreng pisang, kek yang pelbagai , segala mcam mee....dan banyak lagi yang norzi tak senaraikan di sini... semua masakannya sedap..Alhamdulillah..



ni koeytiaw goreng kerang .. :)

highly recommended....rasanya macam rasa ketiaoww makan kat dolly kat Taiping tu.. macam tu la,,sedap,,


Rojak buat..sedap sangat! sebab kacang lebih :)


ABC ni sedap dan kisaran ais nya sangat fine

itu saja gambar yang sempat di snap..yang lain2 tak sempat dah sebab terlupa... 
dah masuk perut baru teringat... ni kira dah hujung2 la.. yang main awal2 dah sibuk makan :)
ok kesimpulannya memang highly recommended la makan di sini.. yang penting ambil food yang kita benar-benar nak makan dan kuantiti yang sesuai untuk mengelakkan pembaziran. ok selamat kepada semua.. salam sayang..

~NORZI~ 



No comments:

Post a Comment

SHARE IT