THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

Terima Kasih NUFFNANG.. AGEN TABUNG NORZI BEAUTILICIOUS HOUSE


Assalamualaikum… apa kabar..kita kini di dalam Bulam Ramadhan yang mulia hari ke 10.. Alhamdulillah ..hari ke 10 sudah.. baju raya dah siap sedia ke? Alhamdulillah Norzi dah beli siap dah. Nanti Norzi masukkan entri khas tentang baju raya kami sekeluarga ya.. :) . Ok hari ni Norzi nak share ngan anda semua, yang Norzi semak tadi akaun Nuffnang Norzi Beautilicious House.. Alhamdulillah , dah ada dah sikit2 duit tabung… tak ada la banyak mana pun.. berbanding dengan orang lain.. tapi Alhamdulillah ada juga rezeki di situ  :)  sikit pun yang penting ada.. :) .. Kepada anda yang masih takda lagi akaun Nuffnang, mungkin anda dah boleh start pasang...dapatla sikit2 jadi duit tabungan kan… walaupun tak banyak tak apa…..Duti tabung ni Norzi tak pernah keluarkan lagi..minimum kena ada RM50 barula entitle untuk keluar..ni hasil setelah pasang selama setahun lebih ..hihi..lama kan,,, .. baru dpt banyak tu… hihi .. tak kisah pun,. … yang penting sekarang rasa bersyukur dan seronok sangat… kenapa agaknya? Sebab dulu-dulu bila cek akaun ni, takda jumlah pun kat dalam tu.. tiba2 rasa nak cek.. and memang terkejut--mode  happy sangat hihi berapa kali dok ulang pun tak tau dah ni :) … so Norzi memang nak berterima kasih pada  u all yang dah tolong klik iklan-iklan tu..Kik Klik Klik... jangan tak klik ye...:)  memang mudah , selain klil iklan , kita pun dapat juga  info tentang sesuatu broadcast issues…

Pada nak nak tengok macamana la rupanya akaun ni, ni norzi paparkan sekali akaun Norzi siap dengan amount yang diberikan..RUjuk tanda bulatan tu..itula amountnya…




Akaun penyata Nuffnang Norzi Beautilicious House

Nampak tak figure tu?. Paling legendnya, bila tengok total amount, norzi suka tengok repetition  nombor yang cantik. RM77.77…  cantik tak? Hhehehe kira dah nak hampir sama dah ngan plate number kereta  norzi …opsss walaupun sebenarnya takla sama sangat hihi… takpa yang penting hari ni rasa happy dan gembira.. alhamdulillah…Tq Allah n Terima kasih pada pengunjung maya yang tak henti-henti bagi sokongan pada Norzi Beautilicious House…InsyaALlah  NBH akan bawakan pelbagai pilihan fesyen, info dan story untuk kita kongsi bersama… kepada semua  customer-customer..sayang kamu semua.. ada yang dah macam kawan norzi….. walaupun kami tak pernah bersua :) yang pernah jumpa pun terima kasih banyak2.. seronok berkenalan… mudah-mudahan hubungan ini berkekalan… Terima kasih sekali lagi….
SALAM SAYANG :)

No comments:

Post a Comment

SHARE IT