THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

~MY WARDROBE~

my white wardrobe

Assalamualaikum... hari ni nak share yang Norzi akan buat lebih banyak wardrobe clearance... wardrobe sekarang pun tak muat nak tampung baju2 Norzi... siap sebahagian ada juga tumpang kat bilik anak yang perempuan dan anak lelaki, bilik kecil kat bawah pun ada juga almari baju Norzi.. macam mana tu...???sebab tu kalau ada masa Norzi akan snap pics n post kat sini.. so kalau ada kelapangan, jemputlah lawat Norzi Beautilicious House ya :)

Ok ni kat bawah ni Norzi snap pic wardrobe kat bilik Norzi... dalam penuh ngan baju.. itulah masalahnya,baju dah banyak pun still keep buying more bajussss .. :)  hihihi....perempuan kan... biasala..(rasanya ramai yg mcm Norzi ni..)

Opss, sori .. tak sempat nak snap pic dalam almari, nanti ada kelapangan Norzi share lagi ....cuma bahagian atas wardrobe tu Norzi tak letak baju pun, simpan set langsir, comforter, pakaian mengandung, set beranak/baju beranak (sekarang dah start let go yang maternity wear) ...

Nampak tak tangga macam kerusi kecik tu, tu Norzi gunakan untuk
access bahagian atas wardrobe. i love it so much..
memang tangga ni stable sangat... ni Norzi close up picture untuk arahan menggunakan tangga ni,.. selain, bila ada keperluan, Norzi gunakan untuk capai jam dinding masa tukar bateri, access cabinet dapur, capai buku2 kat mini library..



tengok kat pic tangga tu siap describe kegunaan,, the do's and the donts'.
kalau nak cari tangga ni, ada kat IKEA... ok, sampai sini dulu.
jumpa lagi .

No comments:

Post a Comment

SHARE IT