THANK YOU FOR FOLLOWING NORZI

.
.

.

.

.

.

SPONSORED ADVERTISEMENT

.

Promosi Free Subway Coupon (Buy 1 Free 1)


Assalamualaikum... dah makan tengahari ke... hari ni Norzi (oppss kena gelarkan diri Norzi la sebab kalau kakzi , ada lagi ramai kakak dari Norzi :) , cecececeh :)... ok ok, hari ni nak share kan subway coupon dengan semua followers dan visitors Norzi Beautilicious House...

U all suka Subway sandwich tak??? Tentu ada kalangan anda peminat Subway kan... Subway ni memang lah lazat.(pada tekak Norzi lah). tak dapat dinafikan... Norzi pun suka sangat2.. ianya memanglah my fav ... bukan Norzi  sorang, tapi anak2 n hubby pun suka.. so, pada kawan-kawan kat luar sana yg suka ngan subway sandwich ni, boleh la gunakan coupon ni utk dapat kan buy 1 free 1...sah sehingga 15th December 2011.. so makan la puas-puas ye... :) . Jom Jom, jumpa kat Subway yea.. :)

sourcenya Norzi dapat dari sini


happy makan to all :)

No comments:

Post a Comment

SHARE IT